(foto) Cum poți să-ți păstrezi amintirile din călătorii într-o fotocarte de la MyPhotoBook

myphotobook-4
Foto: Călătorii în soare PC: Alina Memet

În ultimii ani facem o cantitate din ce în ce mai mare de poze și fotografii digitale, dar avem din ce în ce mai puține fotografii în albumele noastre de acasă. Acum pozele le păstrăm online și rareori ne uităm la ele, fie ele pe Facebook, în calculator sau pe Instragram.

Albumul meu de acasă, cu poze din copilărie, e foarte important pentru mine și îl răsfoiesc deseori. De aceea m-am gândit să mai fac un album cu fotografii pe care să-l pot păstra în biblioteca personală.

Prietenei mele și mie ne place foarte mult să călătorim și să descoperim locuri noi, și nu contează dacă asta e Insula Mainau din Germania, sau pădurea din Oricova, muzeul de marțipan din Budapesta sau plaja din Chilia.

 

Călătorie în Chilia PC: Alina Memet
Călătorie în Chilia PC: Alina Memet

Așa am făcut o compilație cu cele mai frumoase momente în doi din timpul călătoriilor. Am intrat pe myphotobook.md, acolo am descărcat Editorul Foto, care este mai simplu de folosit decât Photoshop-ul și am lucrat la o Fotocarte.

Cum arată cartea în editor
Cum arată cartea în editor
Călătorie în Veneția PC: Alina Memet
Călătorie în Veneția PC: Alina Memet

Fotocartea e urmaşul albumului tradiţional cu poze, însa iţi oferă mai multe posibilităţi de a aranja pozele, poţi adăuga şi texte dacă doreşti. Aşa gen de Fotocarte aș vrea s-o răsfoiesc și peste 20 de ani.

 

Călătorii în Georgia PC: Alina Memet
Călătorii în Georgia PC: Alina Memet

Acum mă gândesc că sunt atâtea idei pe care aș vrea să le pun într-o carte – ziua mea de naștere, o colecție de poze romantice (inclusiv cu săruturi) pe care să i-o ofer în dar prietenei mele, sau multe-multe-multe selfies, de care noi toţi avem.

Cei de la MyPhotoBook.md sunt foarte grijulii și îți explică dacă nu înțelegi ceva, așa că dacă vreți să vă faceți o carte cu poze, îi recomandăm cu drag.

Cartea arată cam așa și începe cu wanderlust:

 

Wanderlust PC: missbuttercup.com
Wanderlust PC: missbuttercup.com
myphotobook-12
Călătorii în Ucraina PC: Alina Memet
myphotobook-9
Călătorii în Ucraina PC: Alina Memet
myphotobook-8
Călătorii în Germania PC: Alina Memet
myphotobook-6
Călătorii în Soare PC: Alina Memet
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente