Prinţul Andrew colaborează cu Will.i.am pentru a sprijini tinerii în domeniul tehnologiei

Prince-Andrew-and-William-
Foto: PC: mirror.co.uk

Prinţul Andrew, fiul reginei Elizabeth a II-a, şi Will.i.am, liderul formaţiei Black Eyed Peas, au încheiat un parteneriat pentru lansarea proiectului Inspiring Digital Enterprise Award (Idea), care va oferi consultanţă tinerilor pentru a porni o afacere în domeniul informaticii şi marketingului.

Conform Mediafax, Will.i.am a încheiat un parteneriat cu Prinţul Andrew, duce de York, în urma unei întâlniri dintre cei doi la Palatul Buckingham, unde au început o discuţie despre nevoia de a oferi oportunităţi adolescenţilor din zonele urbane.

„Am fost invitat la Palatul Buckingham, unde se afla prinţul Andrew şi eram în al nouălea cer şi îmi amintesc că i-am spus: trebuie să găsim o cale pentru a-i ajuta pe tinerii de la oraş. Nu am crezut că discuţia se va termina cu ideea de a forma un parteneriat” a declarat Will.i.am.

„Ei bine, există cineva care gândeşte exact ca mine, care ştie mai multe despre universul digital decât mine. Dacă nu vom oferi tinerilor abilităţile de a lucra în acest domeniu, se vor simţi mai ostracizaţi decât se simt poate în ziua de astăzi”, a spus, la rândul său, prinţul Andrew.

Proiectul va oferi tinerilor, care vor fi organizaţi în 20 de echipe, şansa de a-şi prezenta ideile pentru o afacere în domeniul digital unui juriu format din experţi. Ulterior, vor fi aleşi trei finalişti, care vor primi un premiu de 25.000 de dolari pentru a pune în practică propria idee de afaceri.

Prinţul Andrew, născut în 1960, este al treilea dintre cei patru copii ai reginei Elisabeth a II-a. A fost căsătorit cu Sarah Ferguson între 1986 şi 1996 şi au împreună două fiice, prinţesa Beatrice, în vârstă de 25 de ani, şi prinţesa Eugenie, în vârstă de 23 de ani.

Împreună cu Apl.De.Ap, Taboo şi Fergie, Will.i.am formează trupa The Black Eyed Peas, fondată în 1995. Melodiile lor sunt cunoscute în întrega lume, iar cei patru reuşesc de fiecare dată să se poziţioneze pe locuri fruntaşe în topurile muzicale internaţionale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente