(foto) Cele mai potrivite machiaje pentru vara 2014

collagejhj
Foto: Machiaje potrivite pentru vară PC: pinterest.com

Vara îşi pune întotdeauna amprenta pe machiajul pe care îl purtăm prin accente de culoare, nuanţe intense, vii şi sugestii de look-uri pline de vitalitate.

Culoarea este nelipsită din tendinţele de machiaj primăvară/vară 2014, având rolul de a defini frumuseţea naturală a purtătoarei şi a-i evidenţia subtonul pielii, nuanţa ochilor sau a părului. Tonuri de albastru, roz, mov sau lila, nuanţe metalice – argintiu, auriu, cupru sau bronz – complimentează subtonul rece sau cald al pielii, în timp ce nelipsitul bronzer sărută pomeţii conferindu-ţi un aer proaspăt şi tineresc.

Întrucât prezentările de modă ne oferă atât de multă inspiraţie pentru vara aceasta, de la eyeliner-ul intens, la tuşele pastelate sau estompate de culori vii, până la nuanţe de buze în tonuri corai, oranj sau violet, un lucru este cert. Inspiraţia ne înconjoară, iar direcţia pe care vrei să o abordezi este complet la indemâna ta.

Makeup natural

Deloc întâmplător, cel mai popular machiaj pentru vară 2014 este machiajul Bare skin, respectiv un look natural, care îți complimentează trăsăturile fără a fi depistat. Pentru a reproduce genul acesta de look, nu vei avea nevoie de un fond de ten cu acoperire mare, o mulțime de farduri și o trusă de machiaj impresionantă ci doar de câteva produse esențiale pentru a obține un look fără cusur, perfect pentru o zi de vară.

 

Machiaje potrivite pentru vară PC: pinterest.com
Machiaje potrivite pentru vară PC: pinterest.com

Eyeliner intens

Poţi păstra pentru ocazii speciale look-ul intens şi seducător conferit de eyeliner. Linia de tuş conferă un plus de şarm şi defineşte privirea, fără a cere un machiaj al feţei elaborat. Partea cea mai interesantă este că tuşul pentru ochi are foarte multă personalitate şi te poate ajuta, în funcţie de maniera în care trasezi linia de tuş, să obţii un look feminin sau rebel, sexy sau business.

 

Machiaje potrivite pentru vară PC: pinterest.com
Machiaje potrivite pentru vară PC: pinterest.com
PC: pinterest.com
PC: pinterest.com

Nuanţe purpurii

Tuşele purpurii, lila, mov, fuchsia şi magenta, toate parte din familia de culori a nuanţei anului 2014, Radiant Orchid, sunt împrumutate şi în tendinţele de machiaj ale sezonului cald.

Metoda preferată din prezentări de a purta nuanţele de mov este sub formă de fard de pleoape, însă o altă opţiune este alăturarea unei manichiuri clasice în nuanţe purpurii cu un ruj intens.

 

PC: pinterest.com
PC: pinterest.com

Rujul portocaliu

Primăvara aceasta, make-up artiştii te sfătuiesc să pui mai mult accent pe buze, decât pe ochi, iar dacă îţi place să te joci cu nuanţele şi culorile sezonului însorit, nu trebuie să îţi lipsească un ruj portocaliu.

Poţi opta pentru o nuanţă potrivită tipului de piele, astfel încât acest ruj nonconformist să îţi pună în valoare trăsăturile şi să îţi complimenteze nuanţa tenului. Un ruj portocaliu se poate asorta cu un machiaj al ochilor în care am folosit nuanţe de verde, turcoaz, brun sau negru, precum şi cu amestecuri de maro latte sau bej cu particule strălucitoare fine.

 

PC: pinterest.com
PC: pinterest.com

Creion Khol alb

Popularizat peste măsură în anii ’60 şi din nou în anii ’90, eyelinerul alb revine în tendinţe pentru vara anului 2014. Alăturat unui ruj portocaliu sau magenta şi purtat atât pe pleoapă superioară, cât şi pe linia conjunctivei, creionul khol alb va arăta superb şi îţi va mari optic ochii.

 

PC: pinterest.com
PC: pinterest.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente