Cât a costat răsfățul absolvenților la balul de absolvire

collage5t5656
Foto: PC: facebook.com

Balul de absolvire este unul din cele mai frumoase evenimente care se petrec alături de oamenii dragi, ce au îndrumat și educat tineri voinici cu ambiții mărețe. Sărbătorile însă, implică și cheltuieli pe măsură. Iată cât costă un bal de absolvire în 2014.

Elevii liceului Gheorge Asachi au scos din buzunare circa 1400 lei pentru balul lor de absolvire, care s-a desfășurat în incinta Palatului Republicii. Menționăm că prețul de închiriere a sălii mari constituie peste 100.000 lei. Elevii s-au răsfățat în compania unei orchestre de muzică clasică și a unui DJ.

 

Absolvenții liceului Gheorghe Asachi
Absolvenții liceului Gheorghe Asachi PC: facebook.com
Nastea Cracea a purtat o ie la balul de absolvire PC: facebook.com
Nastea Cracea a purtat o ie la balul de absolvire PC: facebook.com/Nastea.caracea

Elevii liceului Dante Alighieri și-au petrecut ultima sărbătoare de liceu la Capitoles Park. Prețul de intrare pentru un absolvent a fost de 1500 lei, iar părinții lor au achitat 700 lei. Administratorul localui a menționat că elevii acestui liceu au fost foarte cuminți comparativ cu alte licee și alte promoții.

 

Absolvenții de la Dante Alghieri PC: facebook.com
Absolvenții de la Dante Alghieri PC: facebook.com

Absolvenții liceului Academiei de Științe au petrecut seara balului de absolvire la restaurantul „Capitoles Park” și au cheltuit 1450 lei pentru organizarea evenimentului. „Probabil că a fost un bal de absolvire obişnuit, ca la toată lumea: cu muzică, mâncare şi bună dispoziţie. Însă, pentru mine, această seară a fost una cu totul deosebită, dat fiind faptul că la acest eveniment au fost prezenţi oameni dragi şi apropiaţi mie. De asemenea, această seară a fost specială deoarece s-a vorbit mult, s-au ţinut discursuri din suflet şi s-au cântat melodii pe care le-am fredonat pe holurile liceului timp de trei ani. A fost o atmosferă de basm, unde eroii principali eram chiar noi şi, evident, ne simţeam bine în această postură. Seara s-a sfârşit frumos, cu un răsărit colorat, pe malul lacului”, dezvăluie Maria Danuța.

 

Balul de  absolvire al Liceului Academiei de Științe. Promoția 2014
Balul de absolvire al Liceului Academiei de Științe. Promoția 2014

Absolvenții liceului Natalia Dadiani au sărbătorit la Sala de Aur și au plătit câte 1000 de lei.
„Pentru o singură noapte, au fost foarte multe pregătiri: muzica, prezentatorul, mâncarea, surprizele, ținutele, fotografiile etc. De fapt, aceste detalii practic nici nu au contat. A fost o noapte în care toți s-au simțit bine, pentru că a fost ultima când am fost împreună. Rolul de prezentatoare l-a deținut Rusalina Russu (Moldova1), cea care a reușit să coordoneze perfect seara. Totuși, noaptea a fost una remarcabilă pentru toți datorită profesorilor care au venit cu ultimele îndrumări, cea mai mare dorință a lor este de a reveni în liceu, de a-i bucura cu succesele noastre, noi fiind rodul muncii lor”, afirmă Cătălina Cazacu.

 

Absolvenții de la liceul Principesa Natalia Dadiani PC: facebook.com/otel.alina
Absolvenții de la liceul Principesa Natalia Dadiani PC: facebook.com/otel.alina

Însă unii elevi ai liceului Gaudeamus, au rămas nemulțumiți de balul de absolvire care a avut loc la restaurantul D’Emily : „Personal, îmi pare rău că am achitat 850 lei, nu s-a meritat. Organizator a fost o profesoară din școală care și-a umplut buzunarul destul de bine, organizare de nota 1. Nu a fost nimic frumos, doar o simplă noapte nedormită cu final la valea morilor.

 

Absolvenții de la Gaudeamus PC: facebook.com
Absolvenții de la Gaudeamus PC: facebook.com

Maria Ciobănică, absolventă din Cahul, a povestit despre balul său absolvire: „Cheltuielile nu au fost mari, deoarece au fost mai multe clase. Restaurantul a fost ieftin, 200 de lei meniul, video-ul ne-a fost montat de către un băiat care s-a oferit gratis sa ne filmeze, doar pe poze am plătit undeva 8 lei de persoană. Muzica a intrat în costurile restaurantului. Dacă știi sa faci cu cap, nu îți iese scump și nu este necesar să faci un meniu sofisticat, ceva simpluț, că oricum nu se consumă toată mâncarea. Nu trebuie de exagerat la astfel de evenimente.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente