Aplică acum la proiectul iLead, dacă vrei să-ți dezvolți aptitudinile de lider

1974974_762565173768142_1708014651_n
Foto: Eveniment organizat de AIESEC PC: Facebook/ AIESEC Chișinău

AIESEC Chișinău organizează, în premieră, un nou proiect de dezvoltare personală destinat elevilor claselor a 9-12-a – iLead. Dacă crezi că deții aptitudini de leadership, acum ai posibilitatea să le dezvolți cu ajutorul iLead.

Scopul proiectului este inițierea și dezvoltarea aptitudinilor de leadership, crearea unui fond de cunoștințe, a unei gândiri globale și implicarea civică a elevilor din licee, astfel aducând un impact pozitiv în societate. Cei 100 de participanţi selectați vor avea oportunitate să interacţioneze cu 6 stagiari internaţionali, care vor fi responsabili de livrarea trainingurilor legate de tipurile de leadership existente. Pe lângă aceasta, participanții vor avea posibilitatea la finele fiecărei săptămâni să se întâlnească și să interacționeze cu un invitat special, comunică Civic.

În cadrul proiectului, pe participanți îi așteaptă multă informaţie nouă, interesantă, workshopuri, studii de caz, learning circles, lucru în echipe şi, desigur, premii pentru cei mai ingenioşi dintre aceștia.

Sesiunile vor începe pe data de 14 iulie și vor dura 5 săptămâni. Participanții vor fi divizați în două valuri a câte 50 de elevi. Fiecare săptămână din proiect va avea câte o tematică specifică, care reprezintă unul dintre cele 6 tipuri de leadership.

Pentru a aplica la proiect, click aici. Mai multe detalii despre proiect, găsești aici.

Termenul-limită pentru a aplica este: 7 iulie. Taxa de participare constituie 100 lei, care va acoperi pauzele de cafea, diplomele de participare și materialele necesare pentru traininguri.

Eşti gata pentru o nouă provocare? Atunci aplică  acum la proiectul iLead!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente