Top știri din 20 iunie

collage_top.jpg
Foto: Cele mai accesate articole de pe #diez, publicate pe 20 iunie 2014. PC: colaj #diez

Sesiunea de BAC s-a încheiat, tinerii din diasporă discută cu Prim-ministrul, un nou videoclip marca Gândul Mâței și Campionatul Mondial în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 20 iunie 2014.

#1. Un tânăr din Moldova învață la MIT și face stagiu de practică la Facebook

Tânărul basarabean, Andrei Ivanov, care studiază la cea mai bună universitate din lume atestă o discrepanță enormă între studiile de acasă și cele de peste Ocean.

#2. Tinerii sunt invitați la Forumul Internațional de Tineret din Coreea de Sud

Tinerii între 18 și 26 ani, sunt invitați la Forumul Internațional de Tineret „Youth and World Peace”, care va avea loc la Seul și Muju, în Coreea de Sud, în perioada 20 – 27 august, 2014.

#3. Primul forum online cu diaspora: Ce probleme au tinerii moldoveni de peste hotare?

În timpul primului forum online al Prim-ministrului Iurie Leancă cu diaspora au fost recepționate, în total peste 150 de întrebări de la cetățeni din peste zece țări. Printre cei activi, s-au numărat și câțiva tineri, care și-au expus problemele în ceea ce ține de educație, angajare sau crearea unei imagini bune a țării nostre peste hotare.

#4. (video) Rezultat Campionatul Mondial 2014: Uruguay 2 – 1 Anglia

Pe 19 iunie, în cadrul grupei D a Campionatului Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia, pe Arena Corinthians din São Paulo, s-au întâlnit selecționatele naționale ale Uruguayului și Angliei.

#5. BAC 2014: Un singur elev a fost eliminat la ultimul examen

La proba de astăzi la bacalaureat a fost eliminat din examen un singur candidat.

#6. Un nou accident înregistrat cu ajutorul camerelor de supraveghere

Camerele de supraveghere video ale Centrului Unic de Monitorizare și Control a Traficului al STI al MAI, au înregistrat un nou accident la intersecția străzilor Calea Orheiului – Studenților, cu implicarea unei Ambulanțe de model VW T4 și un automobil Rover.

#7. Un deputat rus a stârnit revolta câtorva mii de femei

Femeile din Rusia ar putea fi nevoite să opereze în viitorul apropiat o schimbare drastică în stilul lor vestimentar, dacă propunerea unui deputat rus, care vrea să interzică pantofii cu toc înalt, va fi acceptată.

#8. Cei din IT și comunicații continuă să primească cele mai mari salarii din țară

Biroul Naţional de Statistică relatează că, în luna aprilie 2014, câștigul salarial mediu nominal brut a fost de 4.009,1 lei, înregistrând o creștere cu 7,2% faţă de luna aprilie 2013.

#9. Limba Engleză în Weekend la doar 850 lei – ofertă valabilă în perioada 20-23 iunie

Ofertă pentru toţi doritorii de a învăţa limba engleză în weekend! În luna Iunie, pentru a face această vară nu doar şi fierbinte dar şi plină de cunoştinţe, Oratorica vine să vă bucure cu o nouă ofertă!

#10. Trupa rock Gândul Mâței a lansat videoclipul piesei „Generația în Blugi”

După ce în luna aprilie a anului curent trupa rock „Gândul Mâței” și-a lansat oficial ultimul său albumul „Generați în Blugi”, astăzi membrii formației au prezentat, în cadrul unei conferințe de presă, primul videoclip de pe acest album.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente