Strada Alexei Şciusev din Chișinău va fi închisă pentru două zile

news336_1
Foto: PC: acc.md

Administraţia SA „Apă-Canal Chişinău” anunţă deconectări temporare de apă în centrul capitalei, pentru două zile, în scopul executării lucrărilor de racordare a apeductului nou construit.

Pe perioada lucrărilor va fi sistată alimentarea cu apă a reţelelor din străzile: Mitropolit Petru Movilă, de la str. 31 August până la str. Mitropolit Dosoftei; bd. Ştefan cel Mare, de la str. T. Ciorbă până la str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni; Tricolorului.

Pentru informaţii suplimentare consumatorii pot apela Serviciul dispeceratul central – tel. 25-66-66.

Prin urmare, în acest sfârşit de săptămână va avea loc o nouă traversare a intersecţiei. Astfel, cu începere de sâmbătă ora 07.00 şi până duminică, ora 20.00 se va executa traversarea str. Alexei Şciusev la intersecţia cu bd. Ştefan cel Mare, prin metoda deschisă, pe partea carosabilă, cu suspendarea traficului rutier pe str. Alexei Şciusev, tronsonul cuprins între bd. Ştefan cel Mare şi str. 31 August 1989.

Toate aceste intervenţii au fost coordonate cu Direcţia generală transport public şi căi de comunicaţie, Întreprinderea municipală ”Regia Transport Electric”, Secţia supraveghere transport şi circulaţie rutieră a Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău şi Serviciul Protecţie şi Pază de stat. În zonă vor fi instalate indicatoarele rutiere şi îngrădirile necesare.

Conducătorii auto sunt îndemnați să ocolească centrul capitalei și să se conformeze indicațiilor inspectorilor de patrulare, iar pietonii să respecte regulile de circulație și să traverseze strada doar în locurile permise.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente