(video) La sfârșitul lunii va fi desemnat cel mai bun fotbalist de street style din Moldova

xtyle2
Foto: Andrei Cerecenco la calificările din Chișinău din 23 iunie 2012 PC: Maxim Chumash

Reprezentantul Moldovei la finala mondială Red Bull Street Style se va decide pe 27 iunie, ora 18:00 in Grădina Publică Ștefan cel Mare.

Finala mondială Red Bull Street Style, cea mai importantă competiție de fotbal street style din lume, va avea loc în Brazilia, pe 15 noiembrie.

Reprezentantul Moldovei se va decide pe 27 iunie, ora 18:00 în Grădina Publică Ștefan cel Mare, vizavi de hotelul Codru. Pentru a vă înscrie, trebuie să accesați site-ul www.redbull.ro/streetstylemoldova.

Calificărie pentru Street Style 2012 PC: Maxim Chumash
Calificărie pentru Street Style 2012 PC: Maxim Chumash

La finala mondială, câștigătorul calificărilor din Moldova va întâlni alți 29 de concurenți din întreaga lume. Fiecare va încerca să impresioneze juriul de specialitate prin cele mai spectaculoase trucuri fotbalistice.

Fotbalul streetstyle este o combinație a fotbalului clasic, pe ritmuri muzicale, folosind propriul stil și figuri originale. Regulile acestui sport  sunt simple: 3 minute, 2 jucători și o minge. Sportivii vin față în fată, exprimându-si personalitatea prin diverse trick-uri făcute cu mingea pe picior sau alte parți ale corpului. Un juriu de specialitate va evalua stilul concurentului, creativitatea, originalitatea și sincronizarea cu muzica. Fiecare “întâlnire” are același format – 30 de secunde pentru a impresiona juriul înainte de a pasa către adversarul direct. Primii doi din fiecare grupă va înainta cu fiecare etapă, însă numai unul va fi încoronat drept campionul mondial Red Bull Street Style 2014.

Anul trecut, Szymon Skalski (POL) și-a adjudecat titlul de la Red Bull Street Style World din Tokyo în fața superstarului Marco Materazzi (ITA). În 2012, japonezul Tokura a câștigat competiția desfășurată la Lecce, în Italia. În 2010, finala mondială a avut loc la Cape Town, în Africa de Sud, unde a și avut loc FIFA World Cup. Atunci, titlul i-a revenit lui Anders Solum, care l-a învins în finală pe eroul local, Kamal Ranchod.

Pentru mai multe informatii puteti vizita pagina globala: www.redbullstreeststyle.com
Mai multe fotografii si imagini video sunt disponibile pe: www.redbullcontentpool.com

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente