(video) Dacă vezi acest anunț, vino la concertul de caritate „Pentru că eu Văd”

vad
Foto: Pentru că eu văd - concert de caritate

Pe 26 iunie, în localul 513, va avea loc concertul de caritate „Pentru că eu Văd”. Scopul acestui eveniment este de a-l ajuta pe un tânăr să vadă din nou.

Oleg Adrian Vlad este orfan, a crescut la un internat din Basarabeasca, s-a născut cu probleme de vedere, iar în august 2011 a orbit. Autoritățile, drept spațiu locativ, i-au oferit o bucătărie într-un cămin, care nici măcar în calitate de bucătărie nu-i bună. La moment, el trăiește într-un cort, amplasat pe Aleea Clasicilor (lângă bustul lui V. Alecsandri), împreună cu un cățel pe nume Amigo și mai nou, doi hulubi – Aurel şi Aurica.

Oleg distinge lumina puternică, acest fapt îi oferă şansa să-și recapete 20% din vedere la un ochi, daca va fi operat la o clinică din Germania.

În cadrul evenimentului vor evolua interpreţii Valeria Stoica, Tania Cerga, Cătălin Josan şi formaţia Cuibul. În calitate de prezentator va fi Alexandru Gurdila.

Evenimentul va avea un caracter netradiţional, departe de cel caracteristic, de regulă, concertelor de caritate. Va fi o seară veselă, cu muzică bună, oameni frumoşi şi bună dispoziţie, pentru că Oleg inspiră doar optimism şi credinţă în bine. Sunteţi aşteptaţi să vă convingeţi şi singuri.

Mai multe despre eveniment vedeți aici: Pentru că eu Văd

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente