(video) Phoniq Vibe vor anima vara 2014 cu piesa “Rise Up”

unnamed
Foto: “Rise Up” PC: kissfm.md

Un nou proiect muzical din Republica Moldova promite să animeze vara lui 2014. Energici, cu ochi albaştri şi extrem de talentaţi – Flaviu şi Victoria alcătuiesc proiectul Phoniq Vibe şi au lansat în exclusivitate la Kiss FM piesa “Rise Up”.

Flaviu, care este şi producător, promite că proiectul va energiza publicul, şi nu doar pe cel din R. Moldova, dar din lumea întreagă. Ideea de Phoniq Vibe i-a venit acum câteva luni, când a organizat un casting. Deși au concurat mai multe voci, Victoria s-a dovedit a fi cea mai bună pentru acest proiect, mai ales că are și prezență scenică. „Când am auzit-o cântând, am rămas frapat”, a mărturisit Flaviu.

Victoria este studentă la jurnalism, iar în paralel face radio, prezintă ştirile Kiss FM. „Deşi îi plac provocările, nu s-a gândit niciodată să facă muzică serios şi a rămas plăcut surprinsă de propunerea lui Flaviu, întrucât primele demo-uri au sunat surprinzător de bine.”

 

"Rise up" și echipa KissFm PC: fissfm.md
“Rise Up” și echipa Kiss FM PC: kissfm.md

Aşadar, cei doi, care alcătuiesc Phoniq Vibe, sunt prinşi zi de zi în repetiţii cu dansatorii de la „Black&White”, iar într-o săptămână vor începe şi filmările videoclipului pentru “Rise Up”, care vor avea loc în afara ţării.

Cât despre piesă, aceasta energizează prin ritmurile pozitive de saxofon care te fac să vibrezi pe ringul de dans. Dacă vrei să asculți piesa dar și să fii la curent cu noutățile proiectului, îi găseşti pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente