BAC 2014: Unui candidat nu i-au permis să intre fără buletin la examen

IMG_5901
Foto: Scandal la Centrul de BAC G.Asachi. Nu i-au permis să intre fără buletin

Un elev venit să susțină primul examen de BAC la Centrul de la Liceul Gheorghe Asachi din Chișinău nu a fost lăsat să intre în sală pentru că nu avea cu sine buletinul de identitate.

Potrivit Ziarului de Gardă, tânărul spune că a prezentat anterior o copie a documentului care a fost ștampilată și accepată. După ce un grup de profesoare au insistat bătând în ușă timp de vreo 20 de minute a ieșit cineva, iar băiatul a reușit să intre. Tot aici, un tânăr nu s-a găsit în listă. Acesta a venit să susțină examenul repetat.

La liceul român-francez „Gheorghe Asaschi” urmează să susțină examenele în jur de 460 de elevi din diferite licee din Capitală.

Reamintim că, elevii din clasa a XII-a susțin examenul la limba de instruire. În această probă sunt antrenaţi toți cei 27.604 candidaţi admişi de către Consiliile profesorale ale instituţiilor de provenienţă și cei peste 6 mii restanțieri din sesiunile anterioare.

Examenele de bacalaureat vor fi susţinute în 104 centre de bacalaureat. Verificarea lucrărilor de examen va fi efectuată în perioada 3 – 26 iunie, iar rezultatele vor fi afişate în centrele de BAC la 27 iunie. Testele candidaţilor vor fi verificate în două centre naționale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente