Preliminariile CE U-21: Lotul Moldovei pentru deplasările din Finlanda și Lituania

1
Foto: “Primul 11” al naționalei U-21 a Moldovei, la un meci preliminar. PC: <a href="http://fmf.md/ro/news/read/U21_turneu_ucraina" target="_blank">FMF</a>

Antrenorul naţionalei de tineret a Moldovei, Alexandr Kurteyan, a anunţat lotul pentru meciurile cu Finlanda și Lituania din cadrul preliminariilor CE de tineret din 2015.

Naționala noastră de tineret va juca pe 1 iunie 2014 în or. Kouvola, Finlanda și pe 5 iunie în or. Vilnius, Lituania. Acesta este lotul anunțat de Kurteyan:

Lotul naționalei U-21 pentru meciurile cu Finlanda (1 iunie, Kouvola) și Lituania (5 iunie, Vilnius) din cadrul preliminariilor CE de tineret din 2015. PC: FMF
Lotul Moldovei pentru meciurile cu Finlanda și Lituania din cadrul preliminariilor CE U-21 2015. PC: FMF

Meciurile contează pentru preliminariile Campionatului European U-21 din 2015, al cărui turneu final de va desfășura în Republica Cehă. Acum, Moldova ocupă locul 2 în Grupa 1.

Clasamentul Grupei 1 din preliminariile Campionatului European U-21 din 2015. PC: uefa.com
Clasamentul Grupei 1 din preliminariile Campionatului European U-21 din 2015. PC: uefa.com

Moldova se situează comod pe locul 2, care ar putea califica Moldova la barajul de calificare pentru turneul final din Cehia, însă din 10 grupe, doar 4 cele mai bune ocupante a poziției secunde vor accede în play-off. Astfel cei care pretind la poziția secundă în grupă trebuie să acumuleze suficiente puncte pentru a depăși concurenții din celelalte grupe.

Taguri: #FMF#fotbal
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente