Ediția aniversară a Festivalului Gustar 2014 va avea loc în perioada 23 – 24 august

gustar
Foto: Fotografie simbol a festivalului Gustar din 2013 realizată de către reporterul #diez, Olesea Cember

Festivalul Gustar, organizat anual în rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi, a devenit un eveniment cultural reprezentativ pentru Republica Moldova, fiind unul dintre puținele evenimente muzicale autohtone care au reușit performanța de a aduce în cele 4 ediții zeci de artiști internaționali și o audiență de aproximativ 10.000 de spectatori la fiecare din ele.

În acest frumos piesaj natural oaspeții vor avea posibilitatea să descopere istoria fără a răsfoi paginile vechi ale cărților, să-și schițeze propriul traseu și să-l cerceteze. 2 km de necunoscut, 2 km de curiozități, 2 km de traseu turistic special creat pentru Gustar.

Potrivit paginii oficiale Gustar ediția din 2014 a festivalului va fi organizată în perioada 23 și 24 august și propune publicului două zile de experiență și libertate totală, iarbă verde și muzică de calitate.

Gustar-ul este o oportunitate unică de a savura cele mai alese melodii multinaționale din Balcani și centrul Europei. Acest amestec de tradiții, completat și filtrat de propria imaginație, transformă “ascultarea” într-o experiență unică oferită de uimitoarea acustică a amfiteatrului Orheiul Vechi.

Începând de sâmbătă și până duminică, sunteți așteptați să ascultați nu doar muzică live, ci și să participați la nenumărate alte activități: excursii turistice, locuri de joacă pentru copii, activități creative, expoziții de artă, bazar, workshop-uri și să gustați din bucate.

După patru veri cu muzică, emoții, dans și aplauze, Gustar te invită și în acest an sa te relaxezi alături de fanii festivalului într-un weekend de neuitat. Așadar, Festivalul Gustar va avea loc în acest an în perioada 23-24 august, în aceeași rezervație cultural-naturală Orheiul Vechi, și va aduce mai multă distracție, show-uri live formidabile și experiențe memorabile.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente