Festivalul Medieval se amână pentru sfârșitul lunii iunie

festival
Foto: Primul festival medieval din Moldova

Primul Festival Medieval din Moldova ce trebuia să se desfășoare în perioada 31 mai – 1 iunie se amână pentru sfârșitul lunii iunie.

Potrivit unor presupuneri pe Twitter, Festivalul s-ar putea să aibă loc în perioada 21-22 iunie, însă nu a fost stabilită exact data.

Artur Gurău despre amânarea Festivalului Medieval
Artur Gurău despre amânarea Festivalului Medieval

Amânarea festivalului survine din cauza condițiilor climaterice nefavorabile și anume în aceste condiții cavalerii nu vor putea evolua. Mai multe grupuri de cavaleri au contactat organizatorii referindu-se la pericolul accidentelor din cauza vremii.

Aceasta este poziția oficială a organizatorilor: „Festivalul Medieval este transferat pentru un alt weekend.

Festivalul Medieval este reprogramat în alte două zile din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Potrivit Serviciilor Hidrometeo locale și internaționale, în acest weekend se anunță ploi în cantități mari. Măsura de precauție a fost luată pentru a evita orice disconfort și incidente în rândul vizitatorilor, dar și pentru a nu modifica programul artistic specific, care poate fi desfășurat doar în aer liber.

Centrul Cultural VATRA anunță că biletele cumpărate pentru Festivalul Medieval vor fi valabile pentru data reprogramată. Revenim cu detalii și data concretă de desfășurare a festivalului.”

Bilete pentru festival pot fi cumpărate aici: Bilete: Festivalul Medieval

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente