Familiile din Chișinău sunt invitate să găzduiască elevi americani în vacanța de vară

b-4
Foto: PC: nsliforyouth.org

Dacă ești dornic de a face un schimb de experiență cu elevi americani, ai ocazia acum să-i ajuți să învețe limba rusă, găzduindu-i la tine acasă. Dacă ești din Chișinău, convinge-ți familia de a fi gazdă în perioada de vară pentru elevi care vin din SUA, pentru un program de învățare a limbii ruse.

Programul se va desfășura în perioada 22 iunie – 4 august și include participare elevilor americani cu vârste cuprinse între 15 – 18 ani. Aceștia cunosc limba rusă la nivele diferite: de la începător până la mediu.

Condiții pentru a fi o familie gazdă:

Familia gazdă trebuie să aibă copii cu vârste mai mari de cele preșcolare. Având în vedere faptul că pregătirea elevilor va avea loc în centrul orașului, este obligatorie asigurarea transportului direct de la casa gazdă până în centru. Familia care oferă gazda își va asuma responsabilitatea să-i ofere studentului/studentei un loc pentru trai, micul dejun și cina în zilele lucrătoare iar în weekend-uri și prânzul. Este necesar ca familia respectivă să fie prezentă în oraș pe parcursul întregii perioade a programului și desigur să aibă interesul de a cunoaște o nouă cultură. În cazul apariției unor situații neprevăzute, conducătorul grupei respective va fi mereu disponibil pentru ajutor, acesta fiind în oraș pe întreaga perioadă a programului. Familiile gazdă vor fi recompensate.

Cerințe lingvistice:

Scopul programului este ca elevii americani să studieze limba rusă iar o condiție obligatorie este ca familiile gazdă să comunice cu elevii doar în limba rusă.

Pentru a participa sunați la telefonul 22-58-60 sau scrieți la adresa [email protected] pentru a primi o anchetă de verificare e eligibilității dumneavoastră. Pentru alte întrebări vă puteți adresa la Oficiul Consiliului American din Chișinău.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente