Dacă ești interesat de politici energetice, aplică acum la un training în Slovenia

hotelplaza_ljubljana_02
Foto: PC: plazahotel.si

În Slovenia se organizează un training de nouă zile care urmărește găsirea soluțiilor pentru energie durabilă. Scopul cursului este creșterea gradului de conștientizare în ceea ce privește dezvoltarea durabilă, în rândul tinerilor.

Training-ul este organizat de UNIDO și ICPE, în Ljubljana, Slovenia, în perioada 9-17 septembrie 2014. Conform Mladiinfo, organizatorii vor încerca să transmită înțelegerea în profunzime a politicii energetice și a tehnologiilor – segmente importante pentru dezvoltarea sistemelor de energie durabilă.

Cursul va cuprinde un mix dinamic de metode de predare interactive bazate pe lecții susținute de excursii ghidate la centre de cercetare. În acest fel, participanții se vor familiariza cu tendințele estimate în durabilitate.

Eligibilitate:

Cursul este deschis tuturor celor care sunt sau vor deveni factori de decizie politică și care provin din țări dezvoltate sau în curs de dezvoltare, interesate de proiectarea și punerea în aplicare a politicilor energetice. Sunt acceptați și participanți care sunt membri ai ONG-urilor sau care fac parte din mediul academic și sunt interesați de astfel de probleme.

Cursul se va ține în limba engleză, ceea ce înseamnă că participanții trebuie să cunoască la un nivel înalt engleza.

Beneficii:

Nu există taxă de participare. Cazarea, masa și călătoria vor fi asigurate de UNIDO și ICPE.

Pentru a aplica ai nevoie de CV și scrisoare de motivare precum și de formularul de participare pe care îl poți completa aici.

Data limită de aplicare este 15 iunie, 2014.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente