Dacă sunteți interesat de comerț, veniți la prima ediție de Forum Retail

retail
Foto: Primul Forum Retail din Moldova PC: Forum Retail

Compania Evenda organizează pe 7 iunie 2014 prima ediție a Forumului Retail, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comerțului tradițional și online din acest an.

Prima ediție a Forumului Retail se adresează atât marilor lanțuri de retail, cât și producătorilor, furnizorilor și antreprenorilor din comerț. Evenimentul își propune să pună față în față specialiști în Retail care vor dezbate cele mai importante trenduri din domeniu.

Maii mult decât atât, în cadrul forumului Retail, va fi prezentată o cercetare de piață vizând:

– Notorietatea rețelelor Retail – alimentare și de alt tip.

– Frecvența de vizitare și atitudinea vis a vis de prețuri.

– Segmentarea cumpărătorilor și loialitatea acestora.

– Atitudinea față de deservire și % de migrație către alte rețele.

În cadrul primei ediții a Forumului Retail (link la la LP) vor participa peste 300 de invitați, dintre care reprezentanți ai top managementului rețelelor comerciale din Moldova, fondatori de rețele retail internaționale, analiști și cercetători de piață, producători și comercianți independenți, distribuitori, antreprenori interesați de oportunitatea dezvoltării comerțului și furnizori de servicii.

În cadrul Forumului Retail participanții vor afla cele mai recente tendințe din industrie, opinii inovatoare și studii de caz. Printre tematicele dezbătute, forumul se va concentra pe Trenduri internaționale în FMCG, mărci private, care sunt cele mai bune practici și strategii de fidelizare și loializare a clienților, cum achizițiile și colaborarea cu furnizorii locali dezvoltă economia la nivel de comunitate și cum se poate de amplificat interacțiunea cu clientul.

Vrei să participi?

Forumul Retail va însemna o zi plină cu informații de ultim moment din domeniul retail-ului, aplicații practice din strategiile de marketing și vânzări ale unor companii importante din domeniu, avantajele unei afaceri în retail-ul tradițional, networking cu actualii și viitorii parteneri de afaceri într-un mediu relaxat.

Află mai multe detalii despre Forumul Retail pe Facebook sau pe site-ul oficial.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente