Cine va deveni campioana Spaniei, Barcelona sau Atlético Madrid?

FC-Barcelona-v-Atletico-Madrid-Liga-BBVA-2014-Primera-Division-Wallpaper
Foto: Anunțul meciului FC Barcelona - Atlético Madrid. PC: wallwidehd.com

În această seară, 17 mai 2014, în La Liga spaniolă de va decide campioana sezonului 2013-14. Începând cu ora 19:00, pe stadionul Camp Nou va începe “meciul de aur” dintre FC Barcelona și Atlético Madrid.

Este doar pentru a 3-a oară în istoria primei ligi din Spania când ambele echipe care pretind la titlu se întâlnesc direct, chiar în ultima etapă. S-a mai întâmplat în 1946, când Barcelona a fost învinsă de Sevilla, iar în 1951 deja Sevilla a pierdut titlui în fața lui Atlético Madrid.

În această seară totul e în mâinile celor de la Atlético, ei sunt în fruntea clasamentului, având 3 puncte în fața Barcelonei, dar un golaveraj mai modest. De aceea, clubul din Madrid trebuie să nu piardă în deplasarea de pe Camp Nou, pentru a câștiga primul său titlu din Spania, după 18 ani.

 

Clasamentul La Liga, top 6 poziții care permit evoluția în cupele europene. PC: Eurosport
Clasamentul La Liga, top 6 poziții care permit evoluția în cupele europene. Vezi aici tot clasamentul: Eurosport

De cealaltă parte, FC Barcelona are nevoie doar de victorie în această etapă cu numărul 38 din La Liga, ediția 2013-14. Orice câștig, chiar și unul la limită, ar egala cluburile după puncte, în schimb ar trece-o pe Barça pe primul loc, după golaveraj.

Meciul sezonului din La Liga va fi transmis în direct de DigiSport 1НТВ-ПЛЮС Футбол, Setanta Sport Eurasia,  începând cu ora 19:00.

Mai multe detalii despre această confruntare află din materialul video elaborat de Eurosport.

Taguri: #fotbal
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente