La sfârșitul lunii va avea loc Târgul locurilor de muncă pentru tineret

BURSA LOCURILOR DE MUNCA – ABSOLVENTI – BUCURESTI
Foto: Tinerii sunt invitaţi la Târgul locurilor de muncă PC: exclusivnews.ro

La 29 mai 2014 instituții de învățământ și angajatori vor participa la Forul meseriilor şi profesiilor și Târgul locurilor de muncă pentru tineret.

Forul meseriilor şi profesiilor și ce este la a IV-a ediție și oferă tinerilor posibilitatea să se familiarizeze cu programele de studii ale instituțiilor de învățământ, să cunoască angajatori din diferite domenii și să negocieze jobul potrivit, precum și să se informeze despre situația actuală a pieței muncii.

Evenimentul este adresat absolvenților liceelor și gimnaziilor, tinerilor care își caută primul job după absolvirea facultății și celor care vor să-și schimbe locul de muncă, șomerilor, cât și persoanelor interesate de ceea ce se întâmplă pe piața muncii.

Sunt invitați pentru participare instituții de învățământ, organizații de tineret, angajatori, proiecte cu tangență în domeniu.

Forul meseriilor şi profesiilor și Târgul locurilor de muncă se va desfășura la 29 mai 2014, în incinta Palatului Republicii, str. Maria Cebotari, 16, între orele 10:00-15:00.

Programul Forului va cuprinde:
– mesaje ale instituţiilor de învățământ de diferite niveluri (superioare, medii de specialitate, secundar profesionale) privind caracteristica specialităţilor, condiţiile de înmatriculare şi de instruire;
– negocierea cu angajatorii în cadrul Târgului locurilor de muncă;
– informare şi consultanţă în domeniul ocupării forţei de muncă, legislaţiei muncii, deschiderea unei afaceri în ţară;
– Ateliere de profil.

Evenimentul este organizat sub egida Ministerului Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, Ministerului Tineretului şi Sportului, Ministerului Educaţiei, Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente