(foto) 10 locuri nemaipomenite, unde nu vei vedea turiști

5023505-R3L8T8D-950-hidden1-934x
Foto: PC: adme.ru

Deseori cauza lipsei turiștilor se datorează faptului că aceștia nu cunosc despre aceste locuri nemaipomenite.

Restaurantul, Grotta Palazzese din Italia

PC: adme.ru

Acest restaurant, localizat în peștera din Polignano a Mare, este unul dintre cele mai nemaipomenite locuri de pe Terra, unde poți avea parte de o cină gustoasă, transmite AdMe.ru.

 

Nauru, Micronezia

PC: adme.ru

Nauru este un stat insular minuscul cu o populație de mai puțin de 10 mii de locuitori. Este unul din cele mai puțin vizitate locuri din lume și doar din motivul că foarte puțini știu despre existența lui. Nauru ascunde kilometri întregi de plaje și păduri virgine. Dacă doriți să vizitați un loc rupt din rai, grăbiți-vă să luați un bilet spre Nauru, până când alți turiști nu au făcut-o înaintea voastră.

 

Mănăstirea Cuibul Tigrului, Butan

PC: adme.ru

Acesta e un templu din secolul XVII, localizat pe marginea unei stânci, la înălțimea de aproape 1000 de metri deasupra nivelului văii Paro. Locul sfânt a fost construit pentru a servi drept protecția peșterii, unde guru Padmasambhava, liderul budist indian, medita în decursul a trei ani, trei luni, trei săptămâni, trei zile și trei ore.

 

Albarracin, Spania

PC: adme.ru

Albarracin e un orășel medieval din nordul Italiei, cunoscut prin desenele pe stânci și din peșteri, și prin Picaportes – mânerele de uși unicale. Fiecare ușă din orășel are un mâner irepetabil și este creat de meșterii locali în conformitate cu tradițiile și obiceiurile vechi.

 

Scara Haiku, Hawaii

PC: adme.ru

Cunoscut ca „Scara spre cer”, acest itinerar trece prin zona montană a insulei Oahu, Hawaii. 3992 de scări se ridică la înălțimea de 850 de metri deasupra nivelului mării și deschid un peisaj magic al insulei.

 

Insula Lord-Hau, Australia

PC: adme.ru
PC: adme.ru

Această insulă până în prezent este neatinsă de om: locatarii nativi sunt foarte puțini și doar 400 de turiști care vin în fiecare an.

 

Uachacina, oază în deșertul Sechura, Peru

PC: adme.ru

În sătucul Uachachina locuiesc în jur de 100 de oameni. Conform unei legende locale, lacul a apărut în urma situației când o prințesă frumoasă a fost prinsă de un vânător tânăr când aceasta înota în bazin. Domnișoara a reușit să fugă, iar bazinul s-a transformat în lac. Mantia prințesei s-a transformat în dune de nisip, iar mai apoi prințesa s-a întors și locuiește și în prezent în lac, fiind sirenă.

 

Leptis-Magna, Tripoli, Libia

PC: adme.ru

Ruinele acestui oraș sunt perfecte pentru aventurieri. În timpul Imperiului Roman, Leptis-Magna a fost unul din principalele orașe ale acestuia și mai era supranumit „Roma Africană”.

 

Craco, regiunea Matera, provincia Bazilicato, Italia

PC: adme.ru

Craco se află pe o stâncă nu departe de Golful Taranto din Italia. Locuitorii acestui oraș l-au părăsit cu aproape o mie de ani în urmă. La moment, orașul e transformat în ruine și se zvonește că e bântuit de fantome.

 

Insula Cocos, Costa-Rica

PC: adme.ru

Cocos e cea mai mare insulă din Oceanul Pacific, localizată lângă Costa Rica. Conform legendelor, acolo este ascunsă cea mai valoroasă comoară, negăsită de nimeni până acum. De asemenea, Cocos este lăudat prin faună subacvatică extrem de bogată.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente