Semifinalele Champions League: Real Madrid – Bayern München

2ed5so2
Foto: Anunțul meciului Real Madrid - Bayern München. PC: tinypic.com

În această seara, de la 21:45, se va disputa al doilea meci din prima manșă a semifinalei Ligii Campionilor UEFA, ediția 2013-14, în care Real Madrid va găzdui campioana în exercițiu – Bayern München.

Urmăriți meciul  Real Madrid – Bayern München  în direct la următoarele posturi TV:

Prime, DigiSport 1, Dolce Sport 1, НТВНТВ-ПЛЮС Футбол/2 *

La conferința de presă dinainte de meci, antrenorul “galacticilor”, Carlo Ancelotti a anunțat că nu va risca să-l introducă pe Cristiano Ronaldo chiar din prima manșă, dacă acesta nu își revine complet de la accidentare. Și evoluția lui Gareth Bale este sub semnul întrebării, se anunță că acesta ar avea gripă. Totuși, acestea pot fi doar niște șiretlicuri, astfel s-au putea să-i vedem ambele “stele” ale Realului jucând în acest meci.

În echipa de start al bavarezilor revin Bastian Schweinsteiger și Javi Martínez, după ce au fost suspendați în meciul retur din sferturile de finală. Alte probleme de lot Josep Guardiola nu are.

Echipele care se vor confrunta în această seară pe Santiago Bernabéu împart între ele 14 titluri de Cupa Campionilor Europeni/Liga Campionilor UEFA, 9 le deține Real Madrid și 5 – Bayern München.

Până acum aceste cluburi s-au mai întâlnit de 14 ori în Champions League, de aceea acest meci este numit “clasicul european”. Din acestea, 8 victorii le aparțin echipei din München, Bayern fiind unica echipă care a reușit să-i învingă de atâtea ori în Liga Campionilor.

Totuși, Bayern a pierdut ultimile 5 partide de pe Bernabéu, inclusiv finala din 2010 în compania lui Internazionale Milano, care s-a disputat pe arena din Madrid.

* Pentru a viziona meciurile în direct accesați linkurile și instalați softul necesar

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente