Semifinalele Champions League: Atlético Madrid – Chelsea

Atletico-Madrid-vs-Chelsea
Foto: Anunțul meciului Atlético Madrid - Chelsea. PC: asia303.org

Astăzi, 22 aprilie, ora 21:45, pe stadionul Vicente Calderón din Madrid, se va disputa primul meci din semifinalele Ligii Campionilor UEFA, ediția 2013-14, în care Atlético va primi vizita londonezilor de la Chelsea.

Urmăriți meciul  Atlético Madrid – Chelsea  în direct la următoarele posturi TV:

Prime, DigiSport 1, TVR 1, Dolce Sport 1, НТВ-ПЛЮС Футбол

Înainte de acest meci ambele echipe au probleme de lot. Totuși se pare că Atlético va profita de serviciile turcului Arda Turan, care și-a revenit după accidentare. Portarul acestora, Thibaut Courtois și el va juca, chiar dacă aparține clubului Chelsea.

De cealaltă parte, José Mourinho nu poate conta pe Samuel Eto’o, cameronezul având o mică accidentare la genunchi. Și posibila prestație a starului belgian Eden Hazard este dubioasă. Mai mult, fundașul sârb Branislav Ivanović e suspendat pentru acest meci.

Atlético Madrid și Chelsea s-au mai întâlnit de 3 ori. Două meciuri le-au disputat în faza de grupe a Ligii Campionilor, iar cel mai recent echipele s-au confruntat în Supercupa Europei 2012, când Atlético s-a impus cu 4 – 1.

Chelsea nu a pierdut în ultimile 15 meciuri disputate cu echipe spaniole în Liga Campionilor. Ultima înfrângere datează în luna februarie 2006, când Barcelona s-a impus chiar pe Stamford Bridge.

Atlético Madrid e unica echipă neînvinsă în acest sezon de Champions League, cu 8 victorii și două remize. Echipa a marcat în fiecare meci din Europa, lucru reușit doar de ei și Bayern München.

Mai multe detalii interesante în acest video:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente