Un nou concept de iPhone 6

iPhone-6-Coque-Concept-09
Foto: PC: mobilissimo.ro

Un nou concept de iPhone 6 scoate la iveală un design superb ce include un display aproape edge-to-edge și o carcasă mată cu margini lucioase.

După cum se tot zvonește în ultimul timp, anul acesta cei de la Apple vor lansa pe piață o nouă versiune de iPhone, care pe lângă modificările aduse la capitolul putere de procesare, va beneficia și de un display mai mare, cuprins între 4.7 și 5.5 inch. În timp ce modelul cu diagonala de 4.7 inch va fi succesorul lui iPhone 5s, cealaltă versiune se vrea a fi un urmaș evoluat într-o formă de phablet a lui iPhone 5c, transmite Știri mobile.

De curând, designer-ul Martin Hajek și-a imaginat modul în care ar putea arăta iPhone 6, iar ceea ce a ieșit poate fi admirat chiar în fotografia de mai sus. Terminalul gândit de Martin folosește o carcasă cu margini rotunjite, în interiorul căreia a fost integrat un display aproape edge-to-edge de 4.7 inch.

Deși aceste noi componente ar fi putut face ca terminalul să sufere la capitolul talie, se pare că Martin este de părere că iPhone 6 va fi cu 20% mai subțire față de modelul actual iPhone 5s. Astfel, am putea vedea un terminal Apple cu o grosime de doar 6 mm.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente