Americanii au inventat alcool în formă de pudră

alcool_32664900
Foto: PC: romaniatv.greenlab.ro

Americanii au reușit să creeze o formă neașteptată sub care se găsește alcoolul. Cercetătorii din Statele Unite au inventat o pudră specială care poate fi pusă în orice băutură sau chiar în mâncare.

Produsul se numește Palcohol, acesta fiind aprobat de autoritățile în domeniu din SUA. Compania care îl produce, Lipsmark, susține că acesta poate fi luat și consumat oriunde, transmite Jurnal.md.

Palcohol se poate dovedi util și atunci când consumatorul nu are la dispoziție lichidul necesar pentru a-l dizolva. El poate opta pentru o mâncare asezonată cu puțină pudră alcoolică. Dacă e combinat cu lichid, praful trebuie adăugat peste o cantitate de 150 ml.

Praful conține atât alcool, cât și îndulcitori, urmând a fi vândut în magazinele de băuturi. Compania studiază încă potențialul combinației dintre mâncare și ineditul produs. Problema este pusă de faptul că alcoolul dispare în procesul preparării mâncării. Dintr-un asemenea motiv, Palcohol trebuie adăugat după ce hrana este gătită.

Lipsmark avertizează că praful nu trebuie inhalat precum drogurile. Produsul este disponibil în cinci variante, în funcție de gustul preferat de consumator. Palcohol va putea fi comandat și online de către cei care doresc să aibă parte de o experiență cu totul nouă față de cea obișnuită. Vânzările vor începe în această toamnă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente