(video) Un tânăr a murit în Noaptea Învierii, după ce a intrat cu motocicleta într-un pilon

Untitled
Foto: PC: Captură video

Caz tragic în noaptea Învierii la Ermoclia, Ştefan Vodă. Un tânăr de 26 de ani a murit, după ce a intrat cu motocicleta într-un pilon. Martorii accidentului susțin că motociclistul era urmărit de o mașină, în care se aflau mai mulți polițiști. Reprezentanții forțelor de ordine au negat, însă, aceste informații.

Potrivit Publika TV, accidentul s-a produs aproape de miezul nopții. Martorii sunt siguri că motociclistul era urmărit de polițiști în uniformă, care însă nu circulau cu mașina de serviciu. „Am văzut cum îl urmăreau polițiștii din urmă, aici s-a lovit, după care s-a auzit bubuitura, polițiștii au văzut că-i mort şi au fugit de la fața locului, persoanele din sat au ajuns polițiștii din urmă şi i-au întors şi nici ambulanța nu a fost chemată”, a explicat un alt martor.

Polițiștii spun însă că nu l-au urmărit pe motociclist. „Am urcat în automobil, am pornit să ne deplasăm spre Ermoclia. Pe drumul central. Am văzut motocicletă că s-a pornit spre această direcție, ne-am uitat după ea, apoi ne-am dus în sat. Noi nu am urmărit-o, noi ne-am uitat direcția de deplasare a motocicletei”, a declarat șeful de post al Poliției, Anatol Monacu.

Viitorul socru al victimei spune că polițiștii care au venit să constate accidentul nu au chemat ambulanța şi au lăsat corpul victimei pe asfalt. Mai mult, bărbatul spune că unul dintre polițiști a încercat să-l mituiască. „Mi-au zis să căutăm mașină, să-l punem, să-l încărcăm, să-l ducem. Mi-a spus un băiat în chipiu că cei din poliție i-au propus 7.000 de euro numai să nu spună nimic din cele văzute”, a declarat bărbatul.

Motociclistul decedat este originar din satul Popeasca, raionul Ștefan Vodă. Peste trei săptămâni, tânărul urma să se căsătorească, iar ce care urma să-i fie soție este însărcinată în luna a șaptea.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente