(video) Mesajele politicienilor cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşti

Screenshot_4
Foto: Captură video din spotul video de felicitare a Partidului Liberal, PC: screenshot/ youtoube

Mai mulți politicieni moldoveni au adresat mesaje de felicitare poporului cu ocazia Sărbătorii de Paști, mesajele vin atât de la persoane din politică atât și de la partidele politice din Moldova.

#1. Victor Șelin, liderul Partidului Social-Democrat din Moldova

#2. Vadim Mișîn, Liderul Partidului „Renaștere”

#3. Marian Lupu, Preşedintele Partidului Democrat din Moldova

Dragi concetăţeni, Sărbătoarea Paştelui este o perioadă în care fiecare dintre noi reflectă mai mult asupra lucrurilor cu adevărat importante, iar bucuria Învierii Domnului ne oferă răgaz pentru a ne restabili emoţional şi a fortifica valorile şi tradiţiile creştineşti.

Fie ca această sărbătoare să ne unească pe toţi într-un efort comun pentru a construi o viaţă mai bună, în unitate şi armonie pentru viitorul Republicii Moldova, să ne aducă în suflet lumină şi să redescoperim miracolul speranţei împreună cu cei care au nevoie de ajutorul şi solidaritatea noastră.

Doresc să adresez tuturor celor care sărbătoresc Sfintele Sărbători de Paşti cele mai calde urări de pace, sănătate şi împliniri, iar bucuria şi lumina Învierii Domnului să triumfe în sufletul fiecăruia dintre noi prin dorinţa de a face lucruri şi fapte bune.

Hristos a înviat!

#4. Nicolae Timofti, Președintele Republicii Moldova

„Stimați concetățeni,

În aceste clipe de intensă trăire spirituală, când creștinii ortodocși cinstesc Sărbătoarea Învierii Domnului, doresc să împărtășesc cu Dumneavoastră Marea Bucurie.

Miracolul Sărbătorii izvorăște din slăvirea lui Hristos, a Celui care s-a sacrificat întru izbăvirea eternă a neamului omenesc.

Astăzi, când rutina existențială, vicisitudinile timpului și preocupările materiale domină cugetele, avem nevoie de credință, de speranță și de iertare.

Este de datoria noastră să acumulăm energia necesară pentru a depăși dilemele perioadei pe care o parcurgem, pentru a fi consecvenți în intenția de a avea o societate prosperă, pentru a ne îngriji de toți acei care au nevoie de sprijinul și dragostea noastră.

La acest însemnat ceas, Vă felicit și Vă urez pace, liniște sufletească, împăcare cu sine și cu cei din jur. Lumina din Noaptea Învierii să ne călăuzească în lucrurile bune și în intențiile frumoase!

HRISTOS A ÎNVIAT!”

#5. Igor Dodon, Liderul Partidului Socialist din Moldova

Stimaţi concetăţeni,

Vă adresez sincere felicitări cu prilejul sosirii Sărbătorilor Pascale. Vă urez multe bucurii de la întâlnirile cu cei dragi, multă sănătate, seninătate şi speranţă în ziua de mâine. În mod special vă doresc toleranţă şi putere de a ierta.

Ştim bine cu toţii că Paştele îi unește pe oameni, făcându-i mai buni şi mai receptivi. Sper ca aceste schimbări pozitive să ne facă societatea mai unită, mai înţeleaptă şi mai mărinimoasă.

De veacuri poporul nostru a fost cunoscut drept un popor calm, iubitor de Dumnezeu şi creativ. Chiar să nu fim noi în stare să recăpătăm aceste calităţi? Sper că în acest sens ne va ajuta credinţa noastră, valorile noastre ortodoxe comune.

Reprezentanţii tuturor etniilor, viziunilor politice, confesiunilor ar trebui să-şi demonstreze sie, precum şi celor din anturajul său că respectă tradiţiile, morala creştină, că ştiu a respecta drepturile altor comunităţi.

Vă doresc să dispară din inimile noastre ura şi să renască respectul reciproc.

Astfel, în timpul Sărbătorilor Pascale vom putea spune mai liber şi mai sincer cuvintele: Hristos a Înviat! Cu adevărat a Înviat!

#6. Spotul video de felicitare din partea Partidului Liberal Democrat din Moldova

#7. Spotul video de felicitare din partea Partidul Liberal din Moldova (partea 2)

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente