Radu Sîrbu (ex O-Zone) şi soția sa despre secretul unei căsnicii fericite

unnamed
Foto: Radu Sîrbu și soția sa PC: kissfm.md

Radu Sîrbu și soția sa Sianna, fiind stabiliți la București, au revenit acasă de sărbătorile de Paști. Cuplul a fost invitat în studiourile Kiss FM, unde au vorbit despre secretele fericirii lor.

Pentru Kiss FM Radu a recunoscut că nu prea îi place să gătească, în schimb îi place să o vadă pe Sianna la bucătărie, asta în timp ce el este șeful la volan dar și în studio, acolo unde creează doar hituri pentru foarte mulți artiști.

Sunt un cuplu frumos și pe scenă și în viața reală așa că Anna de la Kiss FM nu a ezitat să îi întrebe care secretul unei căsnicii fericite. Întrebare la care aceștia au răspuns „În primul rând dragostea, iar în al doilea – comunicarea”. Când nu sunt totuși unul lângă altul, comunică pe Facebook, iar când vrea să o răsfețe pe soția lui, Radu își scutură buzunarele și o duce pe Sianna la shopping.

Cât despre cele două fetițe ale lor, au și acestea predilecție spre muzică. Fiica mai mare, Anastasia Dalia, cântă de la 6 luni, iar la cei nouă ani ai săi are deja o piesă care se difuzează la radiourile pentru copii din România.

Fiind niște familiști convinși, se distrează cel mai bine în familie, își mai doresc un băiețel, iar la vară speră să aibă parte de o escapadă undeva departe.

Pe plan muzical, deși nu prea au timp de ei, Radu și Sianna promit să scoată ceva nou în această vară. Iar mai mult decât atât aceștia își doresc un concert acasă cu toți artiștii de la Rassada Music. De asemenea, aceștia au mărturisit că sunt în căutarea unei noi imagini DJ Layla, care este un proiect de mare succes și a adunat sute de mii de oameni la concerte.

PC: kissfm.md
PC: kissfm.md
Dan Bălan, Radu Sîrbu, Arsenium PC: easterneuropeanceleb.forumotion.net
Dan Bălan, Radu Sîrbu, Arsenie Todiraș PC: o-zone-fanclub.com

O-Zone a fost o formație de muzică pop compusă din Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș. Originari din Republica Moldova, trio-ul s-a lansat de fapt în România. Trupa s-a axat pe stilurile dance și eurodance, ajungând cu câteva din melodiile lor să ocupe primul loc în topurile românești și moldovenești.

La un an de la lansarea melodiei Dragostea din tei în România, cei trei de la O-Zone au lansat acest superhit în toată Europa, ajungând pe prima poziție în 27 de țări ale lumii. O-Zone au fost 13 săptămâni pe locul 1 în Eurocharts și s-au vândut peste 8 milioane de discuri.

Deși considerat cel mai de succes grup din Europa în anul 2004, cei de la O-Zone s-au despărțit pe 13 ianuarie 2005. Cei trei membri ai formației s-au lansat fiecare în proiecte individuale, continuând cariere solo.

O-zone PC: shock.md
O-Zone PC: shock.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente