(video) Trei tineri înarmaţi cu bâte şi un pistol şi-au batut consatenii și le-au luat motorolele

IMG_4718-640×352
Foto: PC: Captură video

Trei tineri cu vârstele cuprinse între 20 şi 23 ani, domiciliați în comuna Bîc, au fost reținuți de către forțele de ordine, fiind bănuiți de săvârșirea unui atac tâlhăresc în noaptea spre 8 aprilie curent.

Conform informațiilor acumulate de polițiști, bănuiții fiind înarmați cu bâte şi un pistol, au atacat violent doi tineri cu vârstele de 19 şi respectiv 23 ani. Aceștia au fost bătuți cu bestialitate şi deposedați de motoretele cu care se deplasau. Cazul a avut loc în preajma localității Bîc. Potrivit victimelor, agresorii se deplasau cu un automobil, aflându-se în stare de ebrietate. Doi dintre ei le-au luat motoretele, bani în sumă de 500 lei şi telefoanele mobile, după care au fugit de la fața locului.

Ulterior în urma perchezițiilor autorizate la domiciliile agresorilor, forțele de ordine au depistat bunurile furate, fiind ridicate şi recunoscute ca probe delicte în cadrul procesului de urmărire penală.

Actualmente bănuiții sunt cercetați penal în stare de arest pentru tâlhărie. Ei riscă o pedeapsă cu privarea de libertate pe un termen de la 10 până la 12 ani de închisoare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente