Tinerii sunt invitați la o sesiune demonstrativă de dezbateri pe tema unionismului

Mars-pentru-Basarabia-UNIREA-FACE-PUTEREA-2-1024×616
Foto: Colaj ale demonstrațiilor unioniste. PC: buciumul.ro

Sâmbătă, 19 aprilie 2014, cu începere la ora 11:00, la Liceul „Mircea Eliade” se va desfășura o rundă demonstrativă de dezbateri la tema „Unirea Republicii Moldova cu România trebuie să fie o prioritate națională pentru ambele state.”

Sunt invitați elevii, studenții și, în general, toți tinerii pasionați de dezbateri. Ei vor avea ocazia să interacționeze cu participanții la dezbatere și să capete o experiență valoroasă, care le va servi ulterior la participarea în competiții de dezbateri, conferințe sau oricare alte evenimente ce implică vorbirea în public.

Vorbitorii sunt foști participanți și câștigători la concursurile republicane și internaționale de dezbateri: Patricia Zghibarta, Dan Perciun, Iulian Gramațki, Ion-Mihai Felea, Traian Chivriga și Eugeniu Gorincioi. Scopul acestei sesiuni demonstrative este de a prezenta aplicarea în practică a diverselor tehnici de dezbateri: construcția argumentelor, raționamentul logic, respingerea și ranforsarea argumentelor etc. Dezbaterea va avea loc în formatul World Schools. Pentru mai multe detalii despre format, accesați această adresă.

Dezbaterea se va efectua în limba română.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente