10 decorații ușoare și rapide pentru sărbătorile de Paști

watercolorpansieseggscraftberrybush

Sărbătorile de Paști se pot începe cu curățenie generală sau văruitul copacilor. #diez îți propune 10 alternative care să bucure ochiul și sufletul în acest sezon. Unele din ele pot rămâne cu tine pe o perioadă mai lungă, decât luna aprilie.

#1 Un Paște fericit de la ușă!

Colaj #diez
Colaj #diez

Adu primăvara la tine în casă chiar de la intrare. Decorează ușa într-un stil ușor și colorat. Nu uita de reciclare! O umbrelă veche sau alte detalii ruginite din gospodărie, ar putea arăta destul de vintage pe ușa ta. Folosește ce ai la îndemână, flori drăguțe artificiale, dacă vrei să păstrezi instalația mai mult timp. Adaugă tot felul de mici detalii.

#2 Flori dulci pe masă

Colaj #diez
Colaj #diez

Dulciurile de pe masă pot fi aranjate diferit de modul în care s-au obișnuit maturii și cei mici. Un mic instructaj de la Martha Stweart îl găsești aici, iar șablonul pentru narciși îl găsești aici.

#3 Au apărut flori în vechile borcane

PC: thecsiproject.com
PC: thecsiproject.com

Nu arunca borcanele la gunoi, pentru că ele pot deveni vazoane foarte ingenioase pentru florile de Paște. Romanițe albe sau crenguțe cu muguri, le poți aranja în felul următor, cu instrucțiuni aici.

#4 Lasă iepurii să țopăie pe masă

PC: eclecticallyvintage.com
PC: eclecticallyvintage.com

Masa de sărbătoare poate arăta mai vintage anul acesta. Uite aici o listă cu instrucțiuni simple care să-ți aducă iepurașul care să bucure oaspeții, în special pe cei mici.

#5 Să ciocnim ouăle!

Colaj #diez
Colaj #diez

Uitați de culorile tradiționale pentru ouăle de Paști, acum puteți să le decorați cu flori și imagini vintage din reviste sau pur și simplu să le desenați într-un mod mai neobișnuit. Aici veți găsi câteva instrucțiuni la un loc.

#6 Alt fel de flori de Paști

PC: blog.birdsparty.com
PC: blog.birdsparty.com

În acest an ne lăsăm de vechile tradiții de decor și florile poate ar fi bine să fie lăsate să bucure ochii undeva în grădină, sub soare, iar pentru masa de sărbătoare vă propunem o altă alternativă. Instrucțiunile le găsiți aici.

#7 Oaspeții dragi îi așezăm pe scaune de sărbătoare

PC: spoonful.com
PC: spoonful.com

Încă un motiv de a aduce sărbătoare în casă. Iată cum scaunele obișnuite pot arăta mai vesel, iar toată lumea se poate bucura de originalitate în zi de Paști. Apropo, acestea pot rămâne un timp mai îndelungat, dacă vor fi îndrăgite de membrii familiei. Iată aici găsiți instrucțiunile.

#8 Coșulețe sau floricele sau coșulețe, important colorat să fie

PC: urbancomfort.typepad.com
PC: urbancomfort.typepad.com

Încă o metodă să înflorești în acest sezon de sărbătoare. Plus le poți face dulci pentru cei care uită de dietă, când bucatele se gătesc cu duiumul. Iată aici găsești instrucțiunile.

#9 Ghirlandă pentru ochi și ușă

PC: honeyandfitz.com
PC: honeyandfitz.com

Și oaspeții mulțumiți și tu cu o nouă decorațiune pe care ai putea să o admiri întreaga primăvară. Iată și instrucțiunile.

#10 Un iepuraș cu lipici 

PC: sisterssuitcaseblog.com
PC: sisterssuitcaseblog.com

O nouă tehnică pe care o poți încerca de sărbători. Experimentează cu siluetele! Dacă nu vrei un iepuraș de sărbătoare, atunci acesta poate fi orice îți șoptește imaginația. Aici găsești instrucțiunile.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente