Dacă lucrezi în domeniul culturii, participă la un training internațional

collage
Foto: PC: Colaj #diez

Tinerii care lucrează în domeniul culturii pot participa la un training de 24 de luni în trei țări, în cadrul proiectului Visegrad Academy of Cultural Management.

Conform Mladiinfo, Visegrad Academy of Cultural Management include trei etape de training-uri dedicate tinerilor ce lucrează în sfera culturii din Moldova, Ucraina, Belarus, Georgia, Azerbaijan, Armenia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Cehia.

Programul cuprinde cursuri în trei țări, care vor avea loc conform programului:

  1. #1. 1 – 10 septembrie, 2014 – prima etapă se va desfășura în Polonia, Cracovia. În urma acesteia participanții se vor întoarce în țările lor și până în luna martie vor lucra la proiectele inițiate la training.
  2. #2. 9 – 18 martie, 2015 – A doua etapă va avea loc în Cehia, Praga. Faza practică va urma între lunile martie – septembrie.
  3. #3. 11 – 14 septembrie, 2015 – Ultima etapă include un seminar în Georgia.

Eligibilitate:

Programul este destinat tinerilor ce activează în domeniul culturii, în sectorul public sau privat. Aceștia trebuie să posede cunoștințe despre politicile culturale naționale, regionale și europene, doi ani de experiență de lucru în sfera culturală și o bună cunoaștere a limbii engleze.

Costuri:

Cheltuielile legate de training sunt suportate de organizatori. Participanții își achită doar biletele de călătorie, asigurarea medicală și viza, în caz de necesitate.

Data limită de aplicare este 15 mai, 2014. Te poți înregistra online, aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente