(video) O tânără din Briceni a recrutat 4 fete pentru practicarea prostituției în Dubai

Dubai-05
Foto: PC: htmnet.fiu.edu

O tânără de 23 de ani din raionul Briceni a fost reținută pentru traficul de ființe umane. Tânăra a racolat patru fete cu vârste cuprinse între 21 și 25 de ani, pentru a merge în Rusia. Însă de acolo, odată cu perfectarea actelor, fetele urmau să ajungă în Dubai pentru a presta servicii sexuale.

Plecată în Rusia la muncă, tânăra a făcut cunoștință cu o persoană care i-a propus să racoleze tinere din Republica Moldova pentru a se prostitua în Dubai, în schimbul unei remunerări de 30% din câștigurile lunare ale fetelor racolate. Tinerele din Moldova urmau să obțină de 2.000 de dolari lunar pentru prestarea serviciilor sexuale.

La data de 14 aprilie curent, forțele de ordine au reținut femeia bănuită în timp ce aceasta, împreună cu câteva tinere recrutate, se deplasa cu taxiul în direcția orașului Otaci. Tânăra de 23 de ani este cercetată penal pentru trafic de ființe umane și riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

La moment, forțele de ordine efectuează acțiuni de urmărire penală pentru acumularea şi stabilirea probelor şi circumstanțelor pentru a atrage la răspundere persoanele culpabile.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente