(video) Dansatoarea de 80 de ani care a făcut senzație la „Marea Britanie are Talent”

bgt-79
Foto: Cum a reuşit o bătrână de 80 de ani să cucerească juriul de la "Britain's Got Talent" PC: atvtoday.co.uk

Paddy Jones, o bătrână în vârstă de 80 de ani a impresionat juriul de la „Britain’s Got Talent” în această sâmbătă cu un număr energic de dans.

O bătrână în vârstă de 80 de ani a impresionat juriul show-ului „Britain’s Got Talent”. Paddy Jones a venit pe scenă alături de partenerul ei de dans mai tânăr cu 40 de ani, Nico Espinoza, demonstrând că poate fi chiar mai energică decât o adolescentă, scrie Gândul.info.

„Când am văzut-o pe Paddy la preselecții, m-am gândit: Este la fel ca mama mea. Are o poveste inspirațională. Aş fi bucuros să câștige Paddy”, a afirmat Simon Cowell, unui dintre jurații show-ului.

Originară din Stourbridge, West Midlands, Paddy şi soţul ei s-au mutat în Spania în anul 2001, după ce s-au pensionat. 18 luni mai târziu, bărbatul a murit din cauza leucemiei.După acest eveniment trist, bătrâna a început să meargă la nişte cursuri de dans pentru a-şi alina durerea.

Aşa l-a cunoscut pe Nico Espinoza, alături de care a participat de-a lungul timpului la mai multe concursuri de dans.

Exista totuși o mica problemă, Paddy a mai participat la un concurs de talente cinci ani în urmă în Spania și l-a câștigat, iar acum cei de la Britain’s Got Talent sunt acuzați că regizează totul pentru a revigora formatul. Clipul cu Paddy, postat pe YouTube, a strâns în trei zile aproape 4 milioane de vizualizări.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente