Top știri din 15 aprilie

12
Foto: Glow Tobe 2010, în România PC: scoalapentruviata.ro

Concursuri de Miss, cea mai grea profesie, tabără de vară pentru lideri și despre recensământ în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 15 aprilie 2014.

#1. 8 Universități și-au ales favorita – Miss Universitate 2014

După ce și-a ales fiecare universitate cea mai frumoasă studentă, pe 13 aprilie s-a organizat și între universități, bătălia de frumusețe. Opt Universități au aspirat la premiul mare.

#2. Cel mai greu loc de muncă la care ai putea aplica

Agenția pentru ocuparea forței de muncă din Boston, Mullen, a venit cu un loc de muncă mai puțin obișnuit. Acesta avea cerințe insuportabile pentru un om, cum ar fi 135 de ore de lucru pe săptămână și nici o zi de odihnă.

#3. 40 de curiozități despre somn

Toți iubim un somn sănătos și lung. Ce poate fi mai plăcut decât somnul de dimineață sau cel după o zi grea? Dar de fapt, somnul are aspecte foarte necunoscute pentru noi, dar studiate mai în de aproape de experți.

#4. Concurs: Cea mai originală idee de cerere în căsătorie – „Visele devin realitate”

Doriți să vă intrigați partenera? Să o uimiți și să-i dăruiți o mare de emoții pozitive? Doriți să citiți fericirea în ochii ei? Noi vom face acest lucru pentru Dvs!

#5. Dansatoarea de 80 de ani care a făcut senzație la „Marea Britanie are Talent”

Paddy Jones, o bătrână în vârstă de 80 de ani a impresionat juriul de la “Britain’s Got Talent” în această sâmbătă cu un număr energic de dans.

#6. Liderii europeni au reacţionat la violenţele din Ucraina

Violenţele produse duminică în Ucraina au provocat reacţii din partea liderilor internaţionali. Ministrul ucrainean de Interne, Arsen Avakov, a anunţat începutul unei operaţiuni antiteroriste, lansate în oraşul ucrainean Slaviansk, împotriva militanţilor proruşi, care ocupă sediile serviciilor de securitate. Intervenţia forţelor speciale ucrainene s-a soldat cu morţi şi răniţi de ambele părţi, a mai adăugat acesta.

#7. O tânără din Briceni a recrutat 4 fete pentru practicarea prostituției în Dubai

O tânără de 23 de ani din raionul Briceni a fost reținută pentru traficul de ființe umane. Tânăra a racolat patru fete cu vârste cuprinse între 21 și 25 de ani, pentru a merge în Rusia. Însă de acolo, odată cu perfectarea actelor, fetele urmau să ajungă în Dubai pentru a presta servicii sexuale.

#8. Alătură-te și tu comunității Glow Tobe și participă la o tabără de vară

Tinerii cu vârste cuprinse între 15-18 ani pot participa la Glow Tobe – o tabără de vară dedicată dezvoltării abilităților de conducere, pentru băieți și fete.

#9. „Hora moldovenească” va fi logo-ul pentru Recensământul Populației din luna mai

Astăzi, Comisia Națională pentru Recensământul Populației și al Locuințelor, a fost aprobat definitiv chestionarul, logoul și sloganul acestui recensământului care va avea loc în luna mai. Totodată, începând de mâine, 16 aprilie, va fi lansată o campanie de informare cu privire la cartografierea populației și a locuințelor.

#10. Apa lichidă de pe Marte a fost un moment episodic

Apa lichidă, o condiţie indispensabilă pentru prezenţa unor eventuale forme de viaţă, a curs într-adevăr din abundenţă pe Marte în urmă cu câteva miliarde de ani, dar acest fenomen a fost episodic, potrivit unui studiu recent, publicat duminică în revista britanică Nature Geoscience.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente