Concurs: Cea mai originală idee de cerere în căsătorie – „Visele devin realitate”

ring
Foto: PC: Marry.md

Doriți să vă intrigați partenera? Să o uimiți și să-i dăruiți o mare de emoții pozitive? Doriți să citiți fericirea în ochii ei? Noi vom face acest lucru pentru Dvs!

Pentru prima oară în Moldova, compania „GloriStar”, împreună cu site-ul de nunți Marry.md, lansează un proiect intrigant datorită căruia veți putea să o cereți în căsătorie într-un mod original. O echipă de profesioniști o să creeze un scenariu individual. Scenariul va fi monitorizat de persoane calificate și în prezența camerelor de luat vederi.

Proiectul vă oferă:

# Un videoclip inedit, ce va surprinde reacția naturală și emoțiile iubitei Dvs.
# Organizarea și decorarea ceremoniei de înregistrare a căsătoriei oferită de sponsorul nostru general – „Gloristar
# Cel mai important – Dvs. îi veți spune cele mai de preț cuvinte, pe care orice domnișoară visează să le audă – „Vrei să fii soția mea?”

 

PC: imagesbuddy.com
PC: imagesbuddy.com

Principala condiție a desfășurării concursului este ca perechea Dvs. să nu știe nici într-un caz despre evenimentul ce i-l pregătiți. Acesta trebuie să fie cu adevărat o surpriză.

Concursul se va desfășura în 3 etape:

Etapa 1: Fiecare participant trebuie să completeze formulatul de participare până la 20 aprilie 2014. O comisie specială va alege 3 anchete cu cele mai originale idei de cerere în căsătorie dar, în același timp, realizabile. Iar echipa noastră se va ocupa de realizarea acestor idei, absolut gratuit.

Etapa 2: Realizarea scenariului și filmările se vor desfășura în luna Mai.

Etapa 3: Ulterior, filmulețele video vor fi plasate pe site-ul Marry.md. Veți putea îndruma toți prietenii și rudele să voteze cuplul vostru. În urma voting-ului din luna iunie va fi determinat Marele Învingător. Premiul mare va fi organizarea și decorarea ceremoniei de înregistrare a căsătoriei, din partea sponsorului general – compania „Gloristar”.

Ceilalți finaliști vor avea parte de surprize plăcute din partea partenerilor noștri. Vom reveni cu detalii.

Original și creativ nu înseamnă – scump. Fiți inventivi! Noi vom transforma visurile Dvs. în realitate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente