Studenții la biologie pot merge vara aceasta la un training în Spania

cnio-edificio–644×362
Foto: Sediul CNIO PC: abc.es

Tinerii biologi care își doresc o carieră în domeniul pe care îl studiază, au ocazia să elaboreze proiecte și să participe la seminarii organizate de specialiștii spanioli, pe o perioadă de 8 săptămâni, în Spania, în cadrul unui training specializat.

Studenții interesați de științele biomedicale dar și domeniile legate de acestea: biologie, biochimie, farmacie, bioinformatică, pot aplica la o școală de vară în Spania, Madrid, unde vor avea posibilitatea să lucreze în laboratoare specializate ale Centrului Național de Investigații Oncologice și să primească indicații de la profesioniști în domeniu.

Training-ul se va desfășura în perioada 23 iunie – 14 august 2014 și va conține ateliere, seminare și proiecte de laborator, iar la sfârșitul acestuia, studenții își vor prezenta rezultatele lucrărilor elaborate.

Proiectul este organizat de Centrul Național de Investigații Oncologice din Madrid, care oferă 12 locuri vacante pentru studenți de toate naționalitățile.

Eligibilitate:

#1. Student în ultimii doi ani de studii, la o specialitate relaționată cu Științele Biomedicale.
#2. Medie academică excelentă.
#3. Cunoașterea limbii engleze.
#4. Disponibilitate pentru toată perioada celor 8 săptămâni de training.

Beneficii:

Organizatorii vor acoperi cheltuielile de călătorie, masa și asigurarea medicală.

Pentru a aplica:

Completează formularul online, pe care îl găsești aici, atașând CV-ul și o scrisoare de motivație. Doar candidații selectați vor trebui să pregătească: două scrisori de recomandare, certificat ce atestă media academică, copia buletinului sau pașaportului, certificat medial.

Despre subiectele studiate în cadrul training-ului, grupurile formate în corespundere cu acestea și criteriile de selecție a participanților, accesați site-ul oficial al CNIO.

Data limită de înregistare este 27 aprilie, 2014.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente