6 filme care ar fi trebuit să se sfârșească altfel

fghg
Foto: Filme care ar fi trebuit să aibă un alt final

Probabil mulți și-au pus întrebarea: „Ce-ar fi fost dacă filmul meu preferat s-ar fi sfârșit altfel?”. Desigur, în cap apăreau diverse scenarii și ipoteze, poate unele dintre acestea le vei regăsi aici. Probabil dacă aceste filme ar fi avut un alt final, nu ar fi avut un succes atât de mare.

„Pineapple Express” (2008)

Scenă din filmul „Pineapple Express”. PC: aceshowbiz.com
Scenă din filmul „Pineapple Express”. PC: aceshowbiz.com

Cum s-a sfârșit: Actorii Seth Rogen și James Franco supraviețuiesc în urma schimburilor de focuri și își reamintesc despre aceasta la un mic dejun.

Cum ar fi trebuit să se sfârșească: Rogen și Franco stau într-o magazie și se droghează și sunt împușcați de un tip despre existența căruia aceștia uitaseră.

„I Am Legend” (2007)

Scenă din filmul „I am legend”. PC: fernbyfilms.com
Scenă din filmul „I am legend”. PC: fernbyfilms.com

Cum s-a sfârșit: Will Smith se sinucide împreună cu un grup de zombi infectați cu virusul mortal pentru a-și proteja familia și antidotul împotriva acelei maladii.

Cum ar fi trebuit să se sfârșească: Neville descoperă că zombii infectați reprezintă mult mai mult decât niște ucigași. Ei sunt capabili să iubească și chiar să compătimească, iar unica lor dorință este să-l salveze pe unul dintre ei. Neville urma să facă niște teste asupra lui. Rezultatele testelor eșuează și procesul de umanizare a acestor creaturi se termină cu invazia lor distrugând totul.

„The Break-Up” (2006)

Scenă din filmul „The Break-Up”. PC: richardcrouse.ca

Cum s-a sfârșit: Vince Vaughn și Jennifer Aniston se întâlnesc întâmplător pe stradă după multe luni de la despărțire.

Cum ar fi trebuit să se sfârșească: De fapt ei trebuiau să se despartă și atât, dar pelicula a fost filmată în timp de Aniston s-a despărțit de Brad Pitt, pentru că acesta se îndrăgostise de Angelina Jolie. Astfel producătorii nu au să dorit ca eroina lui Aniston să fie părăsită și pe marele ecrane, așa că ei au filmat un alt final pentru a oferi un sfârșit ambiguu ce ar sugera că mai există o speranță de împăcare între ei doi.

„28 Days Later” (2002)

Scenă din filmul „28 days later”. PC: goodbadaverage.files.worpress.com
Scenă din filmul „28 days later”. PC: goodbadaverage.files.worpress.com

Cum s-a sfârșit: După ce a fost împușcat salvându-și prietenii, Jim intră în comă și se trezește într-o vilă unde așteaptă să fie salvați.

Cum ar fi trebuit să se sfârșească: Jim moare în spital. Apoi se trece într-o stare de vis, unde Jim își aduce aminte accidentul și cum a ajuns la acel spital.

„Sweet Home Alabama” (2002)

Scenă din filmul „Sweet home Alabama”. PC: hotflick.net
Scenă din filmul „Sweet home Alabama”. PC: hotflick.net

Cum s-a sfârșit: Reese Witherspoon se întoarce la rădăcinile ei de la Sud și încearcă să se îndrăgostească de Josh Lucas, dragostea ei de la liceu, și să-și continuie viața alături de acesta.

Cum ar fi trebuit să se sfârșească: În glumă, Lucas o aduce în brațe pe Witherspoon la o petrecere dată de prietenii acestora și le spune că ea a fost ucisă de un fulger. Toată lumea este îndurerată și în acel moment Witherspoon sare în sus și își sărută iubitul.

„Pretty Woman” (1990)

Scenă din filmul „Pretty Woman”. PC: moviepilot.de
Scenă din filmul „Pretty Woman”. PC: moviepilot.de

Cum s-a sfârșit: Richard Gere vine cu o limuzină și se urcă pe scara de ieșire a blocului pentru a-și întâlni iubita.

Cum ar fi trebuit să se sfârșească: Foarte diferit. În scenariul original, personajul lui Gere îi dă papucii Juliei Roberts și îi lasă un plic cu bani așa cum se înțeleseseră anterior. Probabil acest scenariu ar fi fost mult mai aproape de realitate, însă nu atât de romantic.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente