Burse pentru tinerii manageri interesați de programul Executive MBA la București

burse-pentru-managerii-moldoveni-la-programul-sheffield-executive-mba-oferit-la-bucuresti-1396245410
Foto: PC: civic.md

Universitatea britanică Sheffield organizează sesiuni de informare la Chișinău pentru cei interesați de programul Executive MBA.

Reprezentantul Universității Sheffield vine la Chișinău pentru a se întâlni personal cu cei interesați, în zilele de 15 și 16 aprilie 2014, la Leogrand Convention Center. Potrivit Civic, universitatea are scopul de a susține mediul de afaceri local, oferind burse în valoare de 30% din costul studiilor.

Universitatea Sheffield este una din cele mai bune universități britanice clasată mereu în top 10 în UK și în top 100 mondial, are 5 laureați ai premiului Nobel iar în anul 2011 a fost desemnată Universitatea Anului în Marea Britanie, conform Times Higher Education.

Programul Executive MBA este oferit în București din anul 2006 și a înregistrat un real succes, având în fiecare an 2 grupe a câte 25 de cursanți middle și top management.

Studenții sunt atrași de:

– prestigiul și tradiția academică a Universității Sheffield
– corpul profesoral exclusiv internațional (UK, SUA, GR, Canada)
– modul de livrare foarte flexibil (un weekend pe lună)
– networking (12 module în București și 2 săptămâni rezidențiale în UK și Grecia alături de colegii din peste 15 țări)
– un program care combină teoria cu practica și are 5 specializări (marketing, management, logistică, finanțe, health care management)
– predarea în 5 țări dând astfel posibilitatea studenților să participe la cursuri în orice țară din cele 5 țări implicate în program
– acreditările internaționale atât europene cât și americane (AMBA, AACBS, BAC etc.)
– dubla licențiere (Diploma Executive MBA Sheffield cât și diploma CMI-Chartered Management Institute – cea mai importantă Organizație în management din UK).

Pentru mai multe informații și programări la sesiunile de informare din 15 și 16 aprilie, contactați Biroul Reprezentanța Universității Sheffield în Romania: Ms.Alina Vasile la: [email protected]

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente