Fii și tu unul din cei 100 de studenți participanți la Summitul pentru Tineri de la Sarajevo

Minolta DSC
Foto: PC: finantare.ro

„100 for the Next 100 in the Danube Region” este un Summit pentru tinerii din Europa, la care pot participa și studenții moldoveni, implicându-se astfel în rezolvarea celor mai stringente probleme ale Europei.

Europa se confruntă cu probleme diverse: de la șomaj în domeniul economic și până la cele legate de scepticismul politic. Tinerii tind să ignore din ce în ce mai mult problemele, când de fapt, viitoarea generație ar trebui să fie implicată în primul rând în rezolvarea acestora.

Toți acești factori stau la baza organizării Summitului European pentru Tineri „100 for the Next 100 in the Danube Region”. Potrivit Mladiinfo, summitul va avea loc la Sarajevo, Bosnia și Herțegovina.

Întrunirea se va desfășura în perioada 4 – 8 iunie, 2014 și va reuni 100 de tineri lideri cu diferite nivele de pregătire profesională. Aceștia vor discuta despre diversele fațete ale provocărilor europene.

Eligibilitate:

  1. #1. Țările admise în competiție: Moldova, Albania, Austria, Bosnia, Bulgaria, Croația, Cehia, Germania, Ungaria, Kosovo, Macedonia, Muntenegru, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina.
  2. #2. Sunt invitați să participe studenții anului III sau IV sau tinerii profesioniști de până la 35 de ani.
  3. #3. Participanții trebuie să aibă experiențe anterioare în activități extracurriculare: cluburi de dezbateri, ateliere, conferințe.
  4. #4.Voluntariatul practicat se va considera un avantaj.
  5. #5. Sunt necesare cunoștințe în limba engleză, întrucât aceasta va fi limba în care se va desfășura summitul.

Costuri:

Participarea și cazarea sunt acoperite de proiect.

Pentru a aplica, descarcă aici formularul de aplicare, apoi completează-l și trimite-l la adresa de e-mail [email protected].

Data limită de aplicare este 20 aprilie, 2014.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente