(foto) Proiectul pentru tineri Bright Academy a fost lansat cu succes

IMG_5001
Foto: Tinerii proactivi participă la proiecte de dezvoltare personală. Eveniment lansare Bright Academy

În acest weekend a avut loc evenimentul de lansare al Bright Academy – un proiect pentru dezvoltarea multidimensională a tinerilor.

Inițial, invitatul special, Viceministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Iulian Groza, a vorbit tinerilor despre importanța dezvoltării personale.

„În contextul actual, tinerii au ocazia să participe la o multitudine de proiecte, atât naționale cât și internaționale. La rândul meu, în perioada studenției, am fost mereu interesant să cunosc și să descopăr lucruri noi. Experiențele și cunoștințele căpătate atunci sunt utile și aplicabile în activitățile mele curente”, a spus Iulian Groza. Viceministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, a inspirat tinerii prin intermediul unor sfaturi practice și a răspuns la toate întrebările care i-au fost adresate într-o atmosferă plăcută și degajată.

Viceministrul MAEIE Iulian Groza impartaseste experiente inedite tinerilor
Viceministrul MAEIE Iulian Groza împărtășește experiențe inedite tinerilor

Ulterior, participanții au fost inițiați în secretele artei oratorice asistând la workshop-ul Bright Speaker. Cristian Saulea, specialist în comunicare și PR, cu o vastă experiență în domeniu, a dezvăluit o serie de trucuri, cunoștințe și tactici eficiente, din culisele specialiștilor în Relații Publice.

Cristian Saulea dezvăluie trucuri interesante aplicabile în arta oratorică
Cristian Saulea dezvăluie trucuri interesante aplicabile în arta oratorică

Cristian Șchiopu, unul din participanții la proiect, și-a împărtășit opinia în legătură cu lansarea proiectului. „Invitații au demonstrat un profesionalism deosebit. Am fost impresionat de sfaturile și carisma Viceministrului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Dl Iulian Groza. Mai mult de atât, Dl Cristian Saulea e o persoana formidabilă în ceea ce ține de comunicare și discurs în public. Astăzi am cunoscut lucruri pe care, de exemplu, nu le întâlnești la training-uri de artă oratorică”, a menționat tânărul participant.

Lansarea a avut loc în cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova în Sala Senatului. Inițiatorii Bright Academy sunt patru tineri activi care și-au propus să aducă un aport pozitiv în societate. Grupul de inițiativă constituit din Ana-Maria Cojocaru, Anatolie Curicheru, Adrian Băluțel și Andrei Voica.

Cristian Saulea Instruieste Tinerii Participanti tactici, trucuri, secretele discursului in public
Cristian Saulea Instruiește Tinerii Participanți tactici, trucuri, secretele discursului în public
Poză de grup cu Viceministrul MAEIE Iulian Groza
Poză de grup cu Viceministrul MAEIE Iulian Groza
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente