O moldoveancă participă la Miss World Canada 2014

o-moldoveanca-vrea-sa-castige-titlu-0204124734
Foto: PC: pentruea.md

O tânără moldoveancă, stabilită în Ontario, Canada, vrea să câștige titlul de Miss World Canada 2014. Tânăra participă în cadrul multor activități de voluntariat și speră ca prin câștigarea titlului să le ofere tinerilor motivația de a fi cât mai implicați în dezvoltarea societății lor.

Viorica Lefter are 19 ani și trăiește în Canada de 4 ani. Tânăra are o experiență bogată în acțiuni de voluntariat, ceea ce îi permite în prezent să se descrie ca o fată muncitoare, dedicată în susținerea cauzelor nobile și oamenilor aflați în nevoie.

Crede cu tărie în puterea educației, semnificația sănătății și implicarea tinerilor în dezvoltarea acestora. Voluntariatul l-a început în cadrul programului YMCA Newcomer Youth Leadership, unde și-a dezvoltat abilitățile de lider, inspirând tinerii să devină o voce puternică în comunitatea lor. În prezent activează la BScN Nursing Program la McMaster University.

Potrivit Miss World Canada, Viorica este de asemenea mentor al programului Go Girls din cadrul Big Brothers and Big Sisters. Scopul său ca mentor este de a inspira femeile tinere să-și trăiască viața frumos și să lucreze din greu pentru a-și demonstra întregul lor potențial.

PC: Facebook/Viorica Lefter
PC: Facebook/Viorica Lefter

Tânăra moldoveancă susține că participarea la Miss World Canada 2014 este o onoare pentru ea și o oportunitate de a aduce tinerilor speranță și motivație, pentru că în timp ce o persoană poate face o diferență substanțială, un grup întreg poate schimba societatea.

În prezentarea sa, ea nu uită să menționeze că provine din Moldova, spunând că este o țară frumoasă cu o istorie fascinantă.

Procedura de vot a început în februarie și se va încheia pe 11 mai, 2014.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente