Top știri din weekend: 29-30 martie

Top știri din weekend: 29-30 martie
Foto: Un weekend plin de miss ale universităților, de Ora Planetei și schimbarea acelor ceasornicului. Detalii în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 29-30 martie 2014.

Un weekend plin de miss ale universităților, de Ora Planetei și schimbarea acelor ceasornicului. Detalii în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 29-30 martie 2014.

#1. Experiment social în Chișinău: Troleibuzul care te face să zâmbești

Echipa Just for Positive vrea ca în 2014 locuitorii Chișinăului să fie mai fericiți, să zâmbească mai mult astfel au planificat o serie de evenimente și experimente care să aducă zâmbetul pe fețele oamenilor.

#2. De ce vor studentele să câștige titlul de Miss ASEM 2014?

Vineri, 4 aprilie, în incinta Teatrului Eugene Ionesco va avea loc ediția a XII-a concursului Miss ASEM. Între timp fetele ne spun prin ce se diferențiază de celelalte și de ce ar trebui să câștige.

#3. Studentele care își doresc să cucerească titlul de Miss ULIM 2014

Joi, 3 aprilie, la ora 20.00, la clubul “Faraon” se va decide cine din studentele de la Universitatea Internațională Liberă din Moldova va purta coroana de Miss ULIM 2014.

#4. Piesa Gangam Style a fost depășită pe YouTube

Înregistrarea cu măicuţă care a întors toate scaunele la show-ul de talente “Vocea Italiei” a făcut senzaţie în lume şi a devenit virală în mediul online, întrecându-l chiar pe celebrul cântăreţ PSY, în ceea ce priveşte numărul de vizitatori pe YouTube într-o perioadă de timp dată.

#5. Desenul lui Andrei Bolocan a apărut în stațiile din Montreal

Andrei Bolocan, fostul prezentator de la postul JurnalTV, fiind acum în Montreal, Canada, a participat la un concurs de desene, a intrat în top 10 și acum desenul lui poate fi văzut la stații.

#6. Universitatea Tehnică a desemnat ce mai frumoasă studentă

Universitatea Tehnică din Moldova a ales din cele 9 participante a concursului, pe cea mai frumoasă și inteligentă studentă a anului 2014. Evenimentul a avut loc pe 19 martie, în clubul de noapte Faraon.

#7. Elevii și-au dat întâlnire cu profesia la „How I met my job”

Evenimentul „How I met my job”, a oferit elevilor de liceu, oportunitatea de a discuta cu 8 specialiști din 8 domenii de activitate diferite, cu scopul de a se orienta spre alegerea unei viitoare cariere.

#8. Un nou cutremur de 5.0 grade din Zona seismică Vrancea simțit la Chișinău

Institutului Naţional de Fizică a Pământului din România a anunțat că în Zona seismică Vrancea, județul Buzău, la 29 martie 2014, ora 21:18, s-a înregistrat un cutremur de 5.0 grade.

#9. Just for Positive – echipa care stă în spatele experimentului social din troleibuz

După ce am publicat Experimentul social din troleibuz al echipei Just for Positive și video=ul cu 100 zâmbete a 100 persoane, am primit foarte mult feedback pozitiv. Astfel, am decis să-i cunoaștem pe acești tineri un pic mai bine. Așa că am vorbit cu Eugen Mantaluta, unul din inițiatorii acestui proiect.

#10. Iarmarocul „Spring Fest” a adunat cei mai talentați meșteri handmade

Iarmarocul „Spring Fest” a fost organizat de către un grup de tineri activi, care și-au propus să doneze jucării și rechizite școlare copiilor dintr-o grădiniță din Ialoveni. Meșterii de lucruri manuale au impresionat cu adevărat publicul venit, iar atmosfera a fost înviorată de către mai multe grupuri de artiști tineri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente