În premieră la Chișinău va avea loc Noaptea Agențiilor de Publicitate

1891028_801670589846936_996713167_n
Foto: PC: noapteaagentiilor.ro

Chișinăul este invitat special al celei de-a cincea ediții a Nopții Agențiilor care are loc anual în România. Evenimentul care va avea loc pe 3 aprilie, se va desfășura sub tema „Craft up your life” și este pentru prima oară când agențiile din afara Bucureștiului participă în cadrul evenimentului.

Pasionații de publicitate din Chișinău pot participa la evenimentele organizate de către Casa Imago și Piko Creative.

Noaptea Agențiilor acasă la Imago- Craft your casa!

Casa Imago

De Noaptea Agențiilor, cei de la Casa Imago își deschid ușile pentru lume frumoasă începând cu 20.00 și își doresc să spargă frontiera prin progres: „Facem life-streaming pe net pentru toți prietenii noștri din România. Din toată lumea, de fapt. Ne vom lăuda total lipsiți de modestie cu oamenii noștri. Care sunt adorabili. Vom face un mini Performance, unde designerul grafic Veronica Țurcanu va citi textele ei deosebite, acompaniată de o bucată de Snails cu improvizații de blues, rocknroll și sunete stranii , cu proiecție de fotografii inedite ale account managerului Iris Crețu și tot felul de ilustrații și imagini făcute de noi, cu noi și, mai ales, despre noi”, au precizat cei de la Casa Imago.

Adresa: str. Alexandru Lăpuşneanu, nr. 5. Ora 20.00.

 

Little London Party la Piko Creative

Piko Creative

Pe 3 aprilie, Piko Creative vă invită să ascultați muzică bună, să jucați tenis și kicker și să aflați ce pasiuni aveți: “Va fi prima petrecere organizată de noi, așa că vom avea grijă să fie ceva special”, au declarant cei de la Piko Creative. Organizatorii promit muzica bună, oameni frumoși, food & drinks, kicker & tenis de masa și multe alte surprize.

Adresa: Alexei Mateevici 76 (lângă ambasada SUA). Ora 20.00

Noaptea Agențiilor are loc pe 3 aprilie, începând cu ora 20, în sediile agențiilor participante din București, Iași, Timișoara, Oradea și Chișinău.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente