(video) Revenirea spectaculoasă a lui Lady Gaga cu piesa “G.U.Y”

eeeeeeeeeeee
Foto: Piesa G.U.Y PC: captură video YouTube.com

După o pauză îndelungată de la clipul piesei “Applause”, Gaga revine cu un nou material video. Al treilea single de pe discul “ARTPOP” se numeşte “G.U.Y”, iar clipul a fost filmat la castelul Hearst şi include o apariţie a starurilor din reality-show-ul “Real Housewives of Beverly Hills”.

G.U.Y. e pur şi simplu o metaforă a învierii şi transformării. Lady Gaga joacă rolul îngerului căzut, cu tot cu aripi frânte, care îşi găseşte salvarea în apă şi reînvie fix ca Venus, acorduri pe ale cărei piese şi apare din adâncuri, pură şi în alb. Alături de ea, un monument al reality-show-urilor americane – The Real Housewives of Beverly Hills, transformate în trupă şi în acelaşi timp în complice. Nu lipsesc nici bărbaţii arătoşi, scenele mimate de sex, echipa de înot sincronIzat şi ţinutele colorate, perfecte pentru publicul ei LGBT, relatează urban.ro.

Piesa G.U.Y PC: captură video YouTube.com
Piesa G.U.Y PC: captură video YouTube.com

Filmările au durat şase zile şi au avut loc la Hearst Castle, California, locul unde s-a filmat şi Spartacus şi care nu a mai permis filmări acolo din 1960, iar Gaga este trecută drept regizor. G.U.Y.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente