Angelina Jolie și Stella McCartney lansează o colecție de haine pentru copii

stella-mccartney-maleficent-kollektion-2014
Foto: Maleficent by Stella McCartney Kids PC: stellamccartney.com

Angelina Jolie s-a asociat cu creatoarea de modă britanică Stella McCartney şi vor lansa împreună o colecţie vestimentară pentru copii, inspirată din universul filmului „Maleficent”, în care artista hollywoodiana joacă rolul principal.

Angelina Jolie, în vârstă de 38 de ani, a implicat în acest proiect şi studiourile Disney şi, alături de creatoarea de modă Stella McCartney, a creat linia vestimentară „Maleficent by Stella McCartney Kids”, informează Mediafax.ro.

„Am fost dintotdeauna o mare admiratoare a universului Disney, aşa cum a fost şi mama mea, şi am crescut vizionând toate filmele lor, aşa cum făceau toţi copiii de atunci”, atunci când s-a ivit ocazia şi am fost invitată de Angelina Jolie să vizitez platourile de filmare, am profitat de această şansă”, a declarat Stella McCartney, pentru WWD.

Colecţia va include pentru început opt articole vestimentare şi va include rochii şi pantofi de prinţese, dar şi haine pentru băieţi şi fetiţe, precum tricouri şi pantofi de sport. Colecţia va fi lansată la sfârşitul lunii aprilie, iar articolele vor putea fi cumpărate din magazinele din lumea întreagă ale casei Stella McCartney, din magazinele grupului Disney, dar şi de pe internet.

Colectia Maleficent by Stella McCartney Kids PC: stellamccartney.com
Colecția Maleficent de Stella McCartney pentru copii PC: stellamccartney.com

Lungmetrajul „Maleficent”, produs de studiourile Disney, este un film de acţiune care spune povestea clasică „Frumoasă din Pădurea adormită” din punctul de vedere al personajului negativ – interpretat de Angelina Jolie. Pelicula a devenit o adevărată „afacere de familie”, întrucât, pe lângă Angelina Jolie, care joacă rolul principal, alţi membri ai familiei Jolie-Pitt au interpretat câteva roluri secundare în această peliculă. Vivienne, în vârstă de patru ani, joacă rolul prinţesei Aurora, iar Pax şi Zahara apar în scena botezului surioarei lor, atunci când un blestem teribil este aruncat asupra copilului.

Angelina lanseaz[ o colectie pentru copii PC: stellamccartney.com
Angelina lansează o colecție pentru copii PC: stellamccartney.com
Angelina Jolie in rolul principal maleficient PC: imbd.com
Angelina Jolie în rolul principal maleficient PC: imbd.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente