Echipele de salvatori au intervenit la deblocarea a doi tineri la Ialoveni și Drochia

1471919_722019267826866_581432038_n
Foto: Echipele de salvatori au intervenit la deblocarea a două persoane PC: DSE

Salvatorii au intervenit pentru salvarea a doi tineri care au rămas blocați într-o betonieră și într-un automobil, după ce șoferul s-a izbit cu mașina într-un copac.

O echipă de pompieri și salvatori a fost alertată în oraşul Ialoveni, pe strada Gagarin 1, după ce un tânăr de 24 ani a căzut și rămas blocat într-o betonieră. Imediat la faţa locului s-a deplasat efectivul gărzii Unităţii salvatori şi pompieri Ialoveni, unde au efectuat lucrări de deblocare. Ulterior cu diverse traumatisme, persoana a fost transportată la Spitalul clinic municipal.

Tot de echipa salvatorilor a fost nevoie în raionul Drochia. În apropiere de localitatea Pelenia, un automobil de model „Mercedes Vito” a derapat de pe traseu, izbindu-se într-un copac. În consecinţă, conducătorul auto s-a ales cu fractură a membrului inferior şi a rămas blocat în automobil. În teren a venit echipa de gardă a Detașamentului salvare-deblocare numărul 2, care a deblocat bărbatul de 27 ani din mașina avariată. Echipajul medical de urgență l-a transportat către spitalul din raion. Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale amintește despre importanță apelării Serviciului 901 în cazurile în care persoanele se află în pericol.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente