Top știri din 20 martie

happyasem
Foto: Happy UpGreat PC: captură youtube

Ziua fericirii, echinocțiu, întrebări interesante, rețetă nouă, târg al universităților și multe altele în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 20 martie 2014.

#1. 15 lucruri la care să renunți ca să fii fericit

Textul de mai jos a intrat în istorie ca cea mai distribuită postare a unui blog, din toate timpurile, fiind distribuită de peste 1.2 milioane de utilizatori ai rețelei de socializare Facebook.

#2. „Ce Lume Minunată” – un film made in Moldova despre evenimentele din aprilie 2009

Ce Lume Minunată este lungmetrajul de debut în cinema a regizorului Anatol Durbală, produs de Sergiu Cumatrenco Jr. Filmul este bazat pe fapte reale și se dedică tuturor tinerilor uciși și maltratați în timpul protestelor violente din 7-8 aprilie 2009 din Republica Moldova.

#3. Top 10 cele mai interesante întrebări de la prima etapă CUC

#diez a selectat 10 cele mai interesante întrebări de la prima etapă a Campionatului de Ce? Unde? Când? din Moldova.

#4. De Ziua Internațională a Fericirii, Happy UpGreat a invadat ASEM-ul

Ziua Internațională a Fericirii este sărbătorită anual pe data de 20 martie. Anul acesta ea e una cu totul deosebită, deoarece de ea s-a apucat producătorul Pharrell Williams.

#5. Rezultate Champions League 19.03.2014: Manchester United 3 – 0 Olympiakos

În urma meciurilor jucate în data de 19 martie 2014, s-a completat întreaga listă a echipelor ce vor juca în sferturile de finală a Ligii Campionilor UEFA, sezonul 2013-14.

#6. [Primăvara] #3 Gătește după o rețetă nouă

Primăvara este anotimpul perfect pentru a explora noi ingrediente, noi rețete. În lista noastră cu ”15 lucruri pe care să le faci în această primăvară” s-a regăsit și cel legat de gastronomie.

#7. Yaroslavna: „Fotografia este modul în care eu percep viața”

În perioada 21-23 martie, Art Events organizează un workshop de fotografie în incinta restaurantului „Imperia”, situat pe strada Grădina Botanică 14/5. Trainerul va fi fotograful Yaroslavna și pentru a prevedea cum va fi workshop-ul am decis să o cunoaștem mai bine.

#8. Universități din 10 țări sosesc vineri la Chișinău cu ocazia Târgului Internațional de Universități MIEF

În premieră pentru Republica Moldova, pe 21 și 22 martie, la Chișinău, la hotelul Leogrand, va avea loc târgul internațional de universități MIEF (the Moldovan International Education Fair).

#9. Ce îl face fericit pe Vladimir Voronin

Întrebat de presă ce îl face fericit în contextul zilei fericirii, Vladimir Voronin, președintele Partidului Comunist din Moldova a împărtășit că a fost recent la ziua de naștere a nepoatei sale, care îl face fericit.

#10. Guvernul Franței a oferit 20 de burse de studii cetățenilor moldoveni

Ambasada Franței în Republica Moldova continuă să susțină schimburile universitare și științifice între Franța și Republica Moldova. Pentru anul academic 2014-2015, au fost oferite douăzeci de burse de studii de masterat și doctorat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente