Cinci evenimente pentru mijlocul săptămânii, miercuri 19 martie

maxresdefault
Foto: Rolul principal în filmul ”Non-stop” este jucat de actorul irlandez Liam Neeson. PC: YouTube

Pentru unii ziua miercuri vine cu ”în sfârșit!”, pentru alții cu ”deja?!” Pentru noi ziua de miercuri vine cu cinci evenimente recomandate pentru agenda voastră.

#1 Filmul ”Non-stop” în cinematografele Patria

La peste 10.000 de metri altitudine, Liam Neeson sfidează pericolul şi intră din nou în acţiune, în Non-Stop, un thriller plin de suspans şi situaţii la limita imposibilului. În timpul unui zbor transatlantic New York – Londra, ofiţerul de zbor Bill Marks (Neeson) primeşte mai multe mesaje criptate prin care este instruit să convingă linia aeriană să transfere 150 de milioane de dolari într-un cont secret. Mai multe detalii despre film găsiți aici.

#2 Debate Club: What is your position on giving money to people in the street?, ora 15:00

PC: Pagina de facebook a evenimentului
PC: Pagina de Facebook a evenimentului

Dacă sunteți în căutarea evenimentului care să vă ajute să vă perfecționați abilitățile de vorbire a limbii engleze și în același timp a gândirii critice, atunci drumul azi, după ore, va duce spre Centrul American de Resurse. Mai multe detalii găsiți aici.

#3 Kilometrul 0, ora 15:00

PC: Pagina de facebook a evenimentului
PC: Pagina de Facebook a evenimentului

Astăzi în incinta Muzeului Naţional de Artă al Moldovei, Galeria Parter va avea loc vernisajul expoziţiei de fotografie ”Kilometrul 0”, autor Sergiu Plămădeală. Expoziţia de faţă prezintă 30 lucrări de fotografie realizate în perioada anilor 1975-2014. Aici găsiți pagina de Facebook a evenimentului.

#4 „Propaganda” lui Sorin Hadârcă, ora 19:00

PC: Pagian de facebook a evenimentului
PC: Pagian de Facebook a evenimentului

În această seară aveți ocazia să faceți propagandă împreună cu expertul în politici publice Sorin Hadârcă. Mai multe informații despre eveniment și invitat pe pagina de Facebook a evenimentului.

#5 Quiz Night Quest 97, ora 20:00

PC: Pagina oficială de facebook
PC: Pagina oficială de Facebook

Quiz-ul ca de obicei este în așteptarea celor ingenioși să vină pe înserate și să petreacă timpul util și interesant cu o echipă de prieteni alături. Poți da attending pe Facebook aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente