(video) Transformarea prin care a trecut un tânăr după ce a mers pe jos 4800 de kilometri

cum-arata-acest-barbat-dupa-ce-a-mers-pe-jos-4800-de-kilometri-timp-de-un-an-de-zile-transformarea-e-incredibila_size6
Foto: PC: Sport.ro

Christoph Rehage este numele unui tânăr care a trăit o poveste incredibilă de viață. Pe 9 noiembrie 2007, acesta s-a decis să înceapă drumul care avea să îi schimbe total viața. Să traverseze China pe jos. A mers pe jos peste 4800 de kilometri, oprindu-se un an mai târziu, în octombrie 2008, plecând din Beijing până la Urumqi.

Singurele pauze le-a făcut în timp ce rezolva problemele cu actele, birocratice sau problemele personale, când a trebui să traverseze anumite distanțe scurte cu barca sau cu avionul, relevă sport.ro.

„La ce mă gândeam când mergeam? Nu știu, la ce te gândești într-o zi normal. Uneori iți fuge mintea la unele lucruri, alteori nu. Uneori te gândești la pașaport, pericole, dureri, rude și cei iubiți, alteori stai și cânți tot felul de cântece prin desert. S-a întâmplat să fie și plictisitor. A fost însă și liniștitor.”

„De ce am făcut asta? Am vrut să-mi recâștig viața. Să recâștig încrederea asupra mea, să îmi elimin frica interioară care îmi spunea ce să fac. Mulți se uită la mine acum și spun: „Vreau și fiu liber precum acest om!”, dar ei nu realizează că într-un moment am fost controlat de anumite lucruri, încât am simțit că îmi pierd controlul asupra mea…”.

Povestea lui Christoph s-a transformat într-un videoclip fantastic pe internet: „The Longest Way” (Cel mai lung drum), în care a fost prezentată transformarea sa incredibilă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente