Sâmbătă vei afla tot ce merită să știi despre Semnătura digitală

IMG_3086
Foto: Iurie Țurcanu în cadrul unei ședințe de examinare a implementării Proiectului de e-Transformare a Guvernării PC: ccrm.md

Sâmbătă, la LEGAL FORUM, vei afla toate informațiile de care ai nevoie privind utilitatea Semnăturii electronice, precum și care sunt cele mai moderne și mai securizate sisteme informatice de acces public, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice.

Vom discuta despre semnătura mobilă, modulul de autentificare și acces la serviciile publice electronice M-pass, despre serviciul guvernamental de semnătură digitală Msign, dar și despre serviciul guvernamental de plăți electronice Mpay.

„Aceste servicii au fost lansate pentru a asigura colaborări și tranzacții sigure în spațiul digital. Vom discuta în cadrul Forumului despre utilitatea noilor platforme electronice și cum putem prelua cele mai bune practici din domeniu pentru a moderniza legislația și cadrul instituțional al Republicii Moldova“, a spus Coordonatorul tehnologic șef al Centrului de Guvernare Electronică, Iurie Țurcanu, care va participa în calitate de Speaker la LEGAL FORUM.

Mai multe informații despre modalitățile de înscriere găsiți pe www.legalforum.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente